Vacature Docent economie 2e graads in Epe

Onderwijs

Over RSG N.O. Veluwe

Naam school
RSG N.O. Veluwe
Contactpersoon
Mevr. J. Vliek
Plaats
Epe
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo
Beschrijving
De RSG N.O.-Veluwe is een brede scholengemeenschap van (tweetalig) atheneum / havo / mavo / vmbo (incl. lwoo) en is gevestigd in Epe. Op dit moment telt de school 1.100 leerlingen en 140 medewerkers.

Bij de RSG bereiden wij onze leerlingen voor op actief burgerschap, met oog voor de ander en waardering van onze democratie. Dit betekent een eigentijds en uitdagend onderwijsaanbod, waarbij ieder kind telt op basis van zijn of haar individuele kwaliteiten en mogelijkheden.

Met oog voor elkaar bereiden we leerlingen in een goede sfeer voor op hun loopbaan en hun rol in de wereld. We zorgen ervoor dat het onderwijs past bij de maatschappelijke en politieke context en bieden tegelijkertijd ruimte aan individueel maatwerk. Dat kan niet zonder intensieve begeleiding van leerlingen. Zo helpen we de leerlingen de uitdaging van uitzonderlijk grensverleggende persoonlijke groei aan te gaan, in een omgeving waar ze ertoe doen. Dit gebeurt vanuit een neutraal openbare visie. 

Vacature

Functietitel
Docent economie 2e graads 
Plaatsingsdatum
13-6-2018
Met ingang van
1-8-2018
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
ca 0,65
Aantal uren
16
Omschrijving
De vacature economie 2e graads betreft schooljaar 2018-2019 in 3 atheneum, 3 havo, 3 mavo, 3 vmbo basis, 2 mavo/kader, 2 havo/mavo, plaatsvinden. We zijn op zoek naar een collega die organisatiebreed lessen wil verzorgen, zowel in het vmbo, als havo en atheneum.
.

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen
Wij zijn op zoek naar een (bijna) bevoegde collega. Een leraar in opleiding zal binnen twee jaar de opleiding moeten voltooien.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Op de vacature is de cao-vo van toepassing.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.