Vacature Docent Engels tweedegraads in Amsterdam

Onderwijs

Over Iedersland College

Naam school
Iedersland College
Contactpersoon
Mevr. Amarens Veenstra
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Onze school biedt een plek aan vmbo-leerlingen die het elders (nog) niet redden.
Iedersland College is een school waar rekening wordt gehouden met de individuele verschillen die tussen kinderen bestaan.

Wij steunen kinderen in hun basisbehoeften: competentie, relatie en autonomie. We gaan hierbij uit van de mogelijkheden die elk kind bezit, maar waar het, om allerlei redenen niet optimaal gebruik van kan maken.

Iedersland College telt ongeveer 240 leerlingen. Wij hebben een hardwerkend team en bij alles wat wij doen staat de leerling centraal!
Bijzonderheden
Het Iedersland College is onderdeel van ZAAM Interconfessioneel Voortgezet Onderwijs met 23 scholen in Amsterdam, Zaandam en Monnickendam.
De scholen binnen ZAAM zijn kleinschalig georganiseerd en bieden een veilig leerklimaat. Elke ZAAM-school, van praktijkschool tot gymnasium, brengt kwalitatief goed onderwijs in de leef- en woonomgeving van de leerlingen, die als verantwoordelijke burgers kunnen uitstromen in onze samenleving.

Vacature

Functietitel
Docent Engels tweedegraads 
Plaatsingsdatum
12-6-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6 - 0,8
Aantal uren
15 - 20
Omschrijving
Het Iedersland College is een bijzondere school in Amsterdam. Het is een kleine vmbo-locatie voor leerlingen met een eigen ondersteuningsbehoefte. Een groot deel van onze leerlingen heeft een LWOO-indicatie. 
In de onderbouw bieden wij de leerlingen een mentor die zoveel mogelijk lessen aan de eigen mentorklas geeft. Deze mentor wordt ondersteund door een groep vakdocenten, die de klas lesgeeft in een aantal specifieke vakken, zoals Engels, Techniek, Beeldende Vorming, et cetera. 
Voor deze onderbouw zijn wij op zoek naar een betrokken, enthousiaste docent Engels, die graag lesgeeft aan onze doelgroep. De vacature wordt waarschijnlijk verspreid over drie dagen of vier dagen, maar andere opties kunnen in overleg bekeken worden. 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Wij zijn op zoek naar een docent met een tweedegraads bevoegdheid. Gezien onze doelgroep is affiniteit en ervaring met deze leerlingen een vereiste.
Wij gebruiken voor Engels de methode Stepping Stones. De methode wordt daarnaast aangevuld met ondersteunende materialen.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB/LC
Arbeidsvoorwaarden
Conform de cao VO.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Solliciteren kan tot 21 mei door het sturen van een motivatiebrief en een CV via Meesterbaan.
Sollicitanten krijgen zo spoedig mogelijk bericht, maar vanwege onze meivakantie kan de procedure even op zich laten wachten.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.