Vacature docent Nederlands in Doorn

Onderwijs

Over MAVO Doorn

Naam school
MAVO Doorn
Contactpersoon
Dhr. G. de Keulenaar
Plaats
Doorn
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, mavo
Beschrijving
De Openbare Scholengroep Schoonoord biedt een volledig aanbod aan voortgezet onderwijs. De groep bestaat uit vier scholen: het Openbaar Lyceum Zeist, het Openbaar VMBO en MAVO Zeist, Vakcollege Maarsbergen en MAVO Doorn. De scholen willen hun leerlingen ruimte en uitdaging bieden om hun talenten optimaal te ontwikkelen en daarbij uitstekende prestaties te leveren. Tegelijkertijd wil de scholengroep leerlingen stimuleren mondige burgers te worden die verantwoordelijkheid kunnen nemen voor zichzelf en voor hun medemensen. De scholen spannen zich actief in voor verdraagzaamheid in de samenleving en tegen discriminatie van personen of groepen. Leerlingen kunnen binnen de context van een regulier onderwijsaanbod, de profielen expressie of sport volgen. De organisatie is sterk in ontwikkeling. Verantwoordelijkheden worden zoveel mogelijk gespreid. Voor nieuwe collega's zijn er volop mogelijkheden de onderwijskundige koers van de school mede te bepalen. Alle scholen zijn gecertificeerde opleidingsscholen. Wij hechten aan kwaliteit en leggen 'de lat' daarom hoog: zowel in de eisen die wij aan leerlingen stellen als in de verwachtingen aan ons personeel. Van kandidaten verwachten wij naast vakinhoudelijk en pedagogische competenties ook het vermogen op het eigen handelen te reflecteren, de bereidheid tot samenwerking en een probleemoplossende houding.
Bijzonderheden
Gelieve te solliciteren via het formulier van MeesterBaan.

Vacature

Functietitel
docent Nederlands 
Plaatsingsdatum
12-6-2018
Met ingang van
1 augustus 2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0.86
Aantal uren
13 x 80 minuten
Omschrijving
De vacature betreft voor het komende schooljaar lessen Nederlands aan de onderbouw (2 eerste klassen, 3 tweede klassen). Je werkt daarbij nauw samen met de andere docent Nederlands. We zoeken een collega, die met enthousiasme inhoud en vorm wil geven aan de lessen Nederlands, maar ook een pro-actieve bijdrage wil leveren aan het geheel in taken als bijvoorbeeld een mentoraat of deelname aan werkgroepen.
Mavo Doorn is een kleinschalige school met ong. 250 leerlingen, waar we werken met 80-minutenlessen, vakhulpuren en flex-uren. Voor het komende schooljaar staat het 'leren leren' en het eigenaarschap van de leerling in zijn eigen leerproces bij ons centraal. Daarnaast bieden we onze leerlingen Talentklassen aan.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads
Functie-eisen
We zoeken een docent met relevante opleiding en aantoonbare ervaring met de doelgroep Mavoleerlingen. De sectie Nederlands werkt met de methode Op Niveau.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
De vacature kan desgewenst op 4 dagen worden ingevuld.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
We ontvangen jouw motivatiebrief en CV graag uiterlijk 29 juni. In week 27 vindt dan de eerste gesprekkenronde plaats en in week 28 een evt. vervolggesprek.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.