Vacature Docent Engels 2e graads (betreft vervanging zwangerschapsverlof) in Hengelo

Onderwijs

Over Bataafs Lyceum

Naam school
Bataafs Lyceum
Contactpersoon
Dhr. M. Kwakman
Plaats
Hengelo
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Het Bataafs Lyceum is een kleine, groeiende school voor havo en vwo (atheneum, gymnasium en masterclass) met een goede samenwerking binnen het docententeam en de schoolleiding.  
Het Bataafs Lyceum is een school waar leerlingen serieus worden genomen, wij zijn faciliterend en vol vertrouwen. De leerlingen op het Bataafs Lyceum worden gezien als partners van docenten en overig personeel. Samen geven we vorm aan de school en aan het onderwijs. Het Bataafs Lyceum is ook een school voor uitdagend en ambitieus onderwijs. De school streeft naar kwalitatief hoogstaand onderwijs voor elke leerling. Speerpunten zijn onze Masterclass (voor meerbegaafde leerlingen), Gymnasium en HaCo programma (Havisten Competent, waarin aandacht wordt besteed aan vaardigheden noodzakelijk voor het HBO). Daarnaast kenmerkt de school zich door bijzondere aandacht voor de bètavakken, het vak filosofie en de mogelijkheid voor alle moderne vreemde talen internationaal erkende taalcertificaten te behalen. Wij hanteren onderwijsconcepten die hun waarde hebben bewezen, maar zijn ook bewust actief bezig met onderwijsvernieuwing (o.a. datateam, videolessen, leerlab 2020, project startende docenten).
 

Vacature

Functietitel
Docent Engels 2e graads (betreft vervanging zwangerschapsverlof) 
Plaatsingsdatum
12-6-2018
Met ingang van
1 augustus 2018
Soort vacature
Parttime
FTE
circa 0,5 fte
Aantal uren
circa 14 lesuur
Omschrijving
Het Bataafs Lyceum zoekt voor het komende schooljaar tot de kerstvakantie een enthousiaste docent Engels in het tweedegraads lesgebied. Het betreft de vervanging van een collega die met zwangerschapsverlof is. 

Wil jij werken op een vooruitstrevende school, in een team met betrokken collega's en leuke leerlingen? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren! Bekijk onze website of onze facebookpagina voor meer informatie over de school.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen
Onze voorkeur gaat uit naar een ervaren docent, maar leraren in opleiding worden ook van harte uitgenodigd om mee te solliciteren.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.