Vacature Docent Economie/ Economie en Ondernemen in Haarlem

Onderwijs

Over Paulus Mavo vmbo

Naam school
Paulus Mavo vmbo
Contactpersoon
Dhr. S. Noortman
Plaats
Haarlem
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
In de rustige woonwijk (Planetenbuurt, Haarlem-Noord) staat het markante schoolgebouw van de Paulus Mavo|vmbo: een (h)eerlijke school. Aan de buitenkant is het een prachtig architectonisch voorbeeld van de Amsterdamse School (1930) en van binnen is het gebouw de afgelopen drie jaren aangepast en op maat gemaakt om onze zorgleerlingen modern en goed Leer Weg Ondersteunend Onderwijs aan te bieden. De onderbouw bestaat uit twee studiejaren, waarin op theoretisch/kaderniveau les wordt gegeven. Vervolgens kan in de bovenbouw de theoretische leerweg worden gevolgd of de kaderberoepsgerichte leerweg Economie, afdeling Handel/Administratie. Naast de reguliere lessen worden zogenoemde Pauluslessen gevolgd. Dat zijn extra bijlessen en ondersteuningslessen. Ook huiswerkbegeleiding, speciale bijlessen op zaterdagmorgen en examentraining tijdens de meivakantie behoren tot de mogelijkheden.

De Paulus Mavo|vmbo wil een (h)eerlijke kleine school zijn en blijven, waar iedereen wordt gekend. Kernwoorden van de school zijn: veilig, sportief, vriendelijk en consequent. De school wil dat alle leerlingen in samenwerking met ouders en verzorgers en alle schoolmedewerkers op basis van wederzijds respect en vertrouwen met elkaar werken aan de talentontwikkeling en de toekomst van de leerlingen. Goede resultaten, zoals de uitverkiezing tot beste vmbo-school van Nederland 2015 en het verkrijgen van het certificaat Gezonde School m.b.t. welbevinden en sociale veiligheid zijn belangrijk, maar de leerling blijft in alles centraal staan.

We zijn een kleine - maar actieve - school, waar we veel over kunnen vertellen. Dat doen we graag, we zijn immers trots op onze leerlingen en onze school. Voor nadere informatie verwijzen wij de bezoeker van onze website naar alle overige informatie. Maar u / je kunt ook een afspraak maken voor een gesprek of een bezoek aan de Paulus Mavo|vmbo.

Met vriendelijke groet, Alle medewerkers van de Paulus mavo|vmbo. .....een (h)eerlijke school....
Bijzonderheden
De Paulus hanteert een 45 minuten rooster. Met zgn. Paulus lessen kan de beschikbare fte - indien gewenst - worden uitgebreid. Alle medewerkers zijn dagelijks van 8.15 uur tot 16.15 uur beschikbaar voor de vele verschillende werkzaamheden, waarbij onderwijs, begeleiding en overleg centraal staan.

Vacature

Functietitel
Docent Economie/ Economie en Ondernemen 
Plaatsingsdatum
12-6-2018
Met ingang van
01-08-2018
FTE
0,8 - 1,0
Omschrijving

Met ingang van het nieuwe schooljaar is de Paulus Mavo vmbo in Haarlem Noord op zoek naar een docent  Economie/ Economie en Ondernemen voor 0,8 - 1,0 fte. 
    
Van belang is dat de kandidaat affiniteit heeft met vmbo leerlingen in het algemeen en leerlingen met een specifieke onderwijs/ondersteuningsvraag in het bijzonder. Er wordt een hoge mate van digitale vaardigheid gevraagd, omdat er middels een iPad vorm gegeven wordt aan modern en aantrekkelijk onderwijs, maatwerk en differentiatie. De school blinkt uit in een sterke ondersteuningsstructuur middels handelingsgericht werken en is benoemd tot beste VO school in 2015. In meerdere edities van Elsevier wordt de Paulus Mavo genoemd in de lijst met superscholen.
    
Startende docenten worden begeleid door speciaal daartoe aangewezen medewerkers.
De kandidaat beschikt over een bevoegdheid of studeert reeds.
Wij bieden een fijne werkomgeving met betrokken collega's waarmee het prettig samenwerken is.
Daarnaast biedt het de Dunamare onderwijsgroep een aantrekkelijk pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden aan.
 
Graag uw brief en cv richten aan de directeur van de school:
 
A.W. Noortman
info@paulusmavo.nl
   
   
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.