Vacature docent Duits in Veenendaal

Onderwijs

Over Ichthus College

Naam school
Ichthus College
Contactpersoon
Dhr. C. Kromhout
Plaats
Veenendaal
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Het Ichthus College staat midden in de samenleving. Eigentijds en met open vizier. Als klankbord voor onze leerlingen om ze te helpen hun keuzes op waarde te schatten.
Binnen onze scholengemeenschap zijn we vooral gericht op de kwaliteit van het onderwijs en het welbevinden van onze leerlingen. Voor leerlingen moet op school ‘de nestwarmte’ merkbaar zijn. Maar er is meer.

Het Ichthus College is een christelijke scholengemeenschap op reformatorische grondslag. Daar bedoelen we mee dat de school haar grondslag heeft in de Bijbel en de reformatorische belijdenisgeschriften. De levensbeschouwelijke identiteit is merkbaar in de lessen, in de omgang met elkaar en in de gehele schoolcultuur. De medewerkers willen leven, onderwijzen en vormen vanuit de overtuiging dat Jezus Christus de enige weg ten leven is. In verbondenheid aan Hem willen we als dragers van de identiteit ons werk doen.

Het Ichthus College positioneert zich als een professionele organisatie, waarbinnen goed onderwijs wordt gegeven en ook aandacht is voor meer- en minderbegaafde leerlingen.
Er werken professionals, mensen die verstand hebben van onderwijs, mensen die pedagogisch gevormd zijn. Docenten die met hart en ziel werken met hun kinderen, ze onderwijzen en opvoeden. De totale persoonlijke ontwikkeling van uw kind staat centraal. De leerlingen krijgen de mogelijkheid om de hun van God ontvangen gaven en talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

Het Ichthus College staat voor onderwijs dat gefundeerd is op de Bijbel. We zijn op zoek naar  medewerkers, die van harte achter het christelijk onderwijs staan. Medewerkers, die laten blijken, dat de christelijke identiteit er wel degelijk toe doet.
 

Vacature

Functietitel
docent Duits 
Plaatsingsdatum
12-6-2018
Met ingang van
01-08-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6-08,
Aantal uren
15-20
Omschrijving
Ben je docent Duits en in het bezit van een tweedegraads onderwijsbevoegdheid? Heb je recente ervaring in de theoretische leerweg van het vmbo en de onderbouw van de havo en het vwo? Ben je klaar voor een aantrekkelijke en dynamische baan? Reageer dan op deze vacature!
 
docent Duits (0,6-0,8 fte)
 
Functie:
Met ingang van het nieuwe schooljaar zijn we op zoek naar een docent Duits voor het verzorgen van ongeveer 15 á 20 lesuren per week.  

Functie-eisen:
Wij verwachten van onze nieuwe collega dat hij/zij:
  • in het bezit is van een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor Duits of bezig is met het afronden van de lerarenopleiding tweedegraads Duits;
  • affiniteit heeft met leerlingen en hen weet te motiveren;
  • beschikt over de volgende competenties: goed klassenmanagement, goed kunnen samenwerken in teamverband, vaardig is in het overbrengen van kennis en ervaring heeft met het hanteren van de verschillende didactische werkvormen;
  • een bijdrage levert aan de onderwijskundige ontwikkeling van de afdeling vmbo.
 
Het Ichthus College is een christelijke scholengemeenschap op reformatorische grondslag. Uiteraard verwachten wij dat sollicitanten de grondslag van de school, de Bijbel en de daarop gegronde belijdenisgeschriften, van harte onderschrijven en uitdragen.

Inschaling:
Inschaling van de functie vindt plaats conform de geldende cao voor het voortgezet onderwijs. 
 
Meer informatie:         
Voor meer informatie over de vacature docent Duits kunt je contact opnemen met de heer S. van Groningen, directeur vmbo, telefoonnummer: (0318) 543210.
 
Sollicitatie:
Wij nodigen je uit om online te solliciteren door dit sollicitatieformulier in te vullen. Jouw sollicitatie zien wij graag uiterlijk vrijdag 22 juni a.s. tegemoet. Je kunt jouw sollicitatie richten aan de voorzitter van het College van Bestuur, de heer ing. J.J. van Dam.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.