Vacature Docent wiskunde 1e/ 2e graads in Leidschendam

Onderwijs

Over Veurs Lyceum

Naam school
Veurs Lyceum
Contactpersoon
Mevr. van Thiel-Tuininga
Plaats
Leidschendam
Denominatie
Oecumenisch
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving

Het Veurs Lyceum is een dynamische school voor mavo, havo en vwo in Leidschendam. We hebben een gericht programma voor álle leerlingen op het gebied van vaardigheidsonderwijs: de talentstromen op het gebied van Sport, Science en Kunst&Media.

Daarnaast werkt het Veurs Lyceum sinds schooljaar 2017-2018 met het zgn. flexrooster. Onze vaklessen duren 80 minuten. Leerlingen volgen 3 of 4 vaklessen per dag en hebben daarnaast ruimte in het rooster om per week zelf minimaal 5 lessen van 40 minuten te volgen in een huiswerkklas, bij een vakdocent of in een stiltelokaal. Op onze website vindt u meer informatie.

Ruim 850 leerlingen volgen onderwijs dat wordt gegeven en ondersteund door zo'n 100 personeelsleden. Er heerst een veilige, open en gezellige sfeer, waarin betrokken docenten collegiaal samenwerken. Voor overige informatie over het Veurs Lyceum verwijzen we graag naar onze website www.veurslyceum.nl.
Bijzonderheden
Geen

Vacature

Functietitel
Docent wiskunde 1e/ 2e graads 
Plaatsingsdatum
11-6-2018
Met ingang van
01-08-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,7
Omschrijving

Met ingang van 1 augustus 2018 hebben wij een vacature Wiskunde  voor 0,7 WTF. 

Schoolprofiel:
Het Veurs Lyceum is een dynamische school voor mavo, havo en vwo in Leidschendam. We hebben een gericht programma voor álle leerlingen op het gebied van vaardigheidsonderwijs: de Talentstromen op het gebied van Sport, Science en Kunst & Media. 
Daarnaast werkt het Veurs Lyceum sinds schooljaar 17/18 volgens het zgn. flexrooster. Onze vaklessen duren 80 minuten. Leerlingen volgen 3 of 4 vaklessen per dag en hebben daarnaast ruimte in het rooster om per week zelf 5 lessen van 40 minuten te volgen in een huiswerkklas, bij een vakdocent of in een stiltelokaal. Op onze website vindt u meer informatie.

Een kleine 900 leerlingen volgen onderwijs dat wordt gegeven en ondersteund door zo'n 100 personeelsleden. Voor overige informatie over het Veurs Lyceum verwijzen we graag naar onze website www.veurslyceum.nl.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads of 2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
conform CAO VO
Arbeidsvoorwaarden
Conform de CAO-VO.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Reacties graag zo spoedig mogelijk. Voor vragen over de vacature kunt u contact opnemen met de rector van de school mevrouw C.R.C van Thiel-Tuininga MEM via telefoon 070-4199100.

Uw sollicitatiebrief vergezeld van uw CV stuurt u via Meesterbaan. We zien uw reactie graag zo spoedig mogelijk tegemoet.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.