Vacature Docent economie en bedrijfseconomie – 0,5/0,6 fte – bij voorkeur...

Onderwijs

Over Stichting CVO 't Gooi

Naam school
Stichting CVO 't Gooi
Contactpersoon
Afdeling W&S
Plaats
Hilversum
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Stichting CVO 't Gooi verzorgt onderwijs van hoge kwaliteit, van gymnasium tot leerwegondersteunend beroepsonderwijs, op vier vestigingen in Hilversum. Elke vestiging richt zich op een specifiek segment van dit aanbod en kenmerkt zich door een eigen cultuur.

De scholen zijn:
Comenius College, voor gymnasium, atheneum, havo en mavo;
De Savornin Lohman, voor mavo en havo-onderbouw;
Hilfertsheem-Beatrix, voor vmbo;
College de Opmaat, voor leerwegondersteunend beroepsonderwijs.

Vacature

Functietitel
Docent economie en bedrijfseconomie – 0,5/0,6 fte – bij voorkeur 1e graads of studerend daarvoor 
Plaatsingsdatum
11-6-2018
Met ingang van
i.o.
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,5/0,6 fte
Omschrijving
Wij zoeken voor het schooljaar 2018 – 2019 een enthousiaste en bevlogen docent economie en bedrijfseconomie bij voorkeur 1e graads of daarvoor studerend.

Het Comenius College is een resultaatgerichte school met een sterke ambitie. De school werkt vanuit waarden als persoonlijke vrijheid, authenticiteit en kwaliteitsbewustzijn. Dat geeft betekenis aan de persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling van ons onderwijs. Medewerkers krijgen veel ruimte voor ondernemerschap en innovatie. Zij investeren in het bijhouden van hun vak, trends en ontwikkelingen. Persoonlijke en professionele ontplooiing zijn belangrijk. Er wordt ruimte geboden aan verschillen. Op het Comenius weten we wat we willen, zijn we gedreven en zetten samen onze  schouders onder het werk. Wij hechten aan burgerschapsvorming en werken met onze leerlingen actief aan democratische vaardigheden, een tolerante attitude en wereldburgerschap. We werken allemaal vanuit een positief pedagogisch schoolklimaat en iedere leerling en medewerker wordt gezien. Onze positie als LOOT-school is uniek in de regio. Leerlingen vallen regelmatig in de prijzen bij profielwerkstukwedstrijden, sportwedstrijden en debat. De musicals zijn adembenemend. De afdelingen vwo, havo en mavo hebben elk het predicaat Excellente School 2016-2018 ontvangen.

Je  kunt je reactie liefst zo spoedig mogelijk richten aan de conrector,  O. van Helden, o.vanhelden@comenisunet.nl.

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.