Vacature Docent Engels 2e graads in Ridderkerk

Onderwijs

Over Farelcollege

Naam school
Farelcollege
Contactpersoon
Dhr. C.P. van Noorloos
Plaats
Ridderkerk
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo
Beschrijving
Het Farelcollege is een bloeiende brede scholengemeenschap voor christelijk voortgezet onderwijs in Ridderkerk. Circa 1720 leerlingen volgen hier, verdeeld over drie scholen, onderwijs op maat: van atheneum tot met vmbo basis met lwoo. Het Farelcollege met circa 180 personeelsleden, maakt deel uit van de Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs te Rotterdam en omgeving (CVO).

Het Farelcollege bestaat uit drie scholen: het Farel Lyceum (atheneum/havo), de Farel Mavo en de Farel Business School (vmbo). Elke school is gehuisvest in een apart gebouw en heeft een vast docententeam.

Van het personeel wordt verwacht, dat zij de christelijke identiteit van de school respecteren en in staat zijn een bijdrage te leveren aan deze identiteit.

 

Vacature

Functietitel
Docent Engels 2e graads 
Plaatsingsdatum
8-6-2018
Met ingang van
schooljaar 2018/2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6
Aantal uren
15
Omschrijving
Voor het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde docent Engels die ons team wil versterken. Ons team is volop in ontwikkeling en wordt inhoudelijk ondersteund vanuit de sectie. Het betreft 15 lesuren in het vmbo basis en kader ter vervanging van een langdurig zieke collega.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.