Vacature Docent Nederlands NT2 MLC2018009 in Cuijk

Onderwijs

Over Merletcollege

Naam school
Merletcollege
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Cuijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Het Merletcollege
Bijzonderheden
Het Merletcollege maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands NT2 MLC2018009 
Plaatsingsdatum
7-6-2018
FTE
1
Omschrijving
Het Merletcollege is een school voor voortgezet onderwijs met locaties in Cuijk, Grave en Mill. Wij willen er zijn voor alle leerlingen in die regio en profileren ons daarom niet met een specifiek onderwijskundig concept, zoals jenaplan- of montessori. Wel profileren wij ons met een breed aanbod, waarin veel te kiezen valt. De scholen, van gymnasium tot en met praktijkonderwijs, ontwikkelen de talenten van iedere leerling door ‘goed onderwijs’ te bieden geïnspireerd om zo de leerlingen passende startposities voor vervolgonderwijs en voor toetreding tot de maatschappij te laten verwerven.
In Cuijk biedt de school theoretisch (mavo), kader- en basisberoepsgericht vmbo-onderwijs met leerwegondersteuning aan en kan havo en vwo worden gevolgd. In Grave bieden we theoretisch, kader- en basisberoepsgericht vmbo-onderwijs met leerwegondersteuning, volledig havo-onderwijs en vwo-onderwijs tot en met het derde leerjaar. Het onderwijsaanbod in Mill is voor het vmbo hetzelfde als in Grave en Cuijk, daarnaast wordt in Mill havo aangeboden tot en met leerjaar 3.

Met ingang van het nieuwe schooljaar zoeken wij, voor onze locatie EOA in Grave, een docent Nederlands NT2 voor 1,0 fte.
De voorkeur gaat uit naar een persoon met ervaring op het gebied van ernstige leerproblemen. Flinke kennis op het gebied van vakdidactiek, creativiteit en geduld zal helpend zijn voor deze specifieke doelgroep. Docent moet in staat zijn om te werken in een sterk heterogene groep (leeftijd, leertempo). De groep zal op vele momenten in het schooljaar in- en uitstroom kennen.

Voor meer informatie over het Merletcollege kunt u onze website bekijken, www.merletcollege.nl of neem contact met ons op voor meer informatie.

Is uw interesse gewekt, twijfel dan niet langer en solliciteer direct op deze vacature. Uw motivatiebrief en cv kunt u tot uiterlijk 22 juni 2018 richten aan het Merletcollege t.a.v. mevrouw G. Vervoort, hoofd P&O.

Kijk gerust ook bij onze andere vacatures!

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.