Vacature Technisch Onderwijs Assistent VSO in Dordrecht

Onderwijs

Over Drechtster College

Naam school
Drechtster College
Contactpersoon
Mevr. De Bruijn
Plaats
Dordrecht
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Voortgezet Speciaal Onderwijs
Beschrijving
Het Drechtster College verzorgt onderwijs aan leerlingen van 12 tot 18 jaar, die onderwijsbelemmeringen hebben ten gevolge van psychiatrische-, gedrags- en leerproblematiek. De leerlingen zijn thuiswonend en/of in behandeling bij  Yulius  zorg of bij Auriga (een orthopedagogisch behandelcentrum waar de school intensief mee samenwerkt). Het Drechtster College zet specifieke expertise in om te voldoen aan de individuele onderwijsbehoefte van de leerlingen en biedt waar mogelijk een integrale aanpak en werkt samen met instellingen voor zorg, arbeidstoeleiding / -begeleiding en andere onderwijsinstellingen. Het aanbod is er op gericht om kwalitatief hoogwaardig onderwijs te bieden en waarbij ieder kind ‘er toe doet’.
 
De lessen zijn vooral gericht op praktische vaardigheden en vaardigheden die gerelateerd zijn aan arbeid. Het Drechtster College bereidt de leerling (praktisch) voor op een zo goed mogelijke toekomst in de maatschappij; waarbij de individuele capaciteiten van de leerling uitgangspunt zijn. Op pedagogisch en didactisch gebied wordt planmatig en cyclisch gewerkt op het niveau van onderwijs, groep en het individu.

 
 

Vacature

Functietitel
Technisch Onderwijs Assistent VSO 
Plaatsingsdatum
6-6-2018
Met ingang van
1 augustus 2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,8000
Omschrijving
Binnen de divisie Onderwijs, voor VSO locatie Drechtster College te Dordrecht ontstaat per
1 augustus een vacature voor de functie van
 
Technisch Onderwijs Assistent (TOA)
32 uur per week (wtf 0,8000)
 
Waar kom je te werken?
Het Drechtster College verzorgt onderwijs aan leerlingen van 12 tot 18 jaar, die onderwijsbelemmeringen hebben ten gevolge van psychiatrische-, gedrags- en leerproblematiek. De leerlingen zijn thuiswonend en/of in behandeling bij het Yulius zorg of bij Auriga (een orthopedagogisch behandelcentrum waar de school intensief mee samenwerkt). Drechtster College zet specifieke expertise in om te voldoen aan de individuele onderwijsbehoefte van de leerlingen en biedt waar mogelijk een integrale aanpak en werkt samen met instellingen voor zorg, arbeidstoeleiding / -begeleiding en andere onderwijsinstellingen. Het aanbod is er op gericht om kwalitatief hoogwaardig onderwijs te bieden en waarbij ieder kind ‘er toe doet’.
 
De lessen zijn vooral gericht op praktische vaardigheden en vaardigheden die gerelateerd zijn aan arbeid. Drechtster College bereidt de leerling (praktisch) voor op een zo goed mogelijke toekomst in de maatschappij, waarbij de individuele capaciteiten van de leerling uitgangspunt zijn. Op pedagogisch en didactisch gebied wordt planmatig en cyclisch gewerkt op het niveau van onderwijs, groep en het individu.
 
Wat zijn de kerntaken? |
Als TOA ben je betrokken bij de leerlingenbegeleiding op de locatie Aalscholverstraat van het Drechtster College. Voor de 48 leerlingen van deze locatie ben je in staat middels PBS en LSCI individuele en groepsbegeleiding aan te bieden. Hierin wordt een relatie tussen bewegen en gedragsveranderingen gelegd.
De taken behorende bij deze functie voer je uit in overleg met en onder aansturing van de orthopedagoog en de schoolcoach.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Waar zijn wij naar op zoek?
Je bent in het bezit van een afgeronde MBO opleiding in de richting (ortho)pedagogiek met een grote affiniteit voor de doelgroep en het bewegingsonderwijs.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
De functie is ingeschaald in schaal 6
Arbeidsvoorwaarden
Wat hebben wij te bieden?
Salariëring en rechtspositie zijn conform de cao PO. De functie is ingeschaald in schaal 6.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Wil je meer weten?
Voor informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Marco Mayer, locatiecoördinator, telefoon: 088-4056340.
 
Je sollicitatie kun je o.v.v. vacaturenummer PO 18-985 per e-mail richten aan: Sollicitatie_65@yulius.nl. Wij ontvangen graag je brief met C.V. vóór 27 augustus 2018.
 
 De vacaturetekst wordt na de sluitingsdatum van de website verwijderd.
  • Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.
  • Bij voldoende reacties behouden wij ons het recht voor de vacature eerder te sluiten.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.