Vacature docent Nederlands 1e graad in Lelystad

Onderwijs

Over ISG Arcus

Naam school
ISG Arcus
Contactpersoon
Mevr. K. van Dekken
Plaats
Lelystad
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo
Beschrijving
De Stichting voor Voortgezet Onderwijs Lelystad (SVOL) vormt het bestuur van ISG Arcus, Scholengemeenschap De Rietlanden en Scholengemeenschap Lelystad. Doel van de stichting is: * Een breed en aantrekkelijk onderwijsaanbod. * Brede scholengemeenschappen met behoud van eigen identiteiten. * Goed werkgeverschap Ruim 3500 leerlingen volgen onderwijs aan de scholen van de SVOL. Er zijn 430 personeelsleden in dienst. ISG-Arcus is een algemeen-christelijke school. Van de sollicitanten verwachten wij een Protestants Christelijke of Rooms-Katholieke levensovertuiging. Ook wil Arcus een multiculturele school zijn. Centrale waarden in de schoolcultuur zijn: openheid, rechtvaardigheid, respect en betrokkenheid. De school wil zorgzaam zijn voor personeel en leerlingen, een veilig en gastvrij leef- en werkklimaat realiseren, in goede samenspraak met ouders en leerlingen.

Vacature

Functietitel
docent Nederlands 1e graad 
Plaatsingsdatum
5-6-2018
Met ingang van
01-08-2018
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,8-1,0 fte
Aantal uren
16-20
Omschrijving
Docent Nederlands 0,8 – 1,0 FTE
 
 
De docent van onze leerlingen in de bovenbouw van havo en vwo is ziek en wij willen graag dat de vervanger een ontzettend goede is. Een docent die, rekening houdend met de verschillen tussen leerlingen, hoge eisen durft te stellen aan de leerlingen en zichzelf en die alleen én in teamverband uitstekend uit de voeten kan. Herken jij jezelf hierin? Dan zijn we op zoek naar jou en we hebben je zo snel mogelijk nodig.
 
ISG Arcus een dynamische organisatie noemen is een understatement. Niet alleen werken we iedere dag keihard om het onderwijs beter te maken, de teams sterker en het werk plezieriger. We ontwikkelen ook samen in de richting van een nieuwe campus, waar we samen met onze collega’s van andere scholen nieuw, uitdagend en toekomstbestendig onderwijs gaan aanbieden. Deze campus opent in augustus 2020 zijn deuren. Meer hierover vind je hier.
 
 
Wij bieden
  • een tijdelijke vacature wegens ziektevervanging
  • ongeveer 16-20 lessen van 60 minuten in de bovenbouw h/v
  • een inschaling conform de CAO VO
  • een team met enthousiaste collega’s
  • een plezierig leer- en werkklimaat
  • een uitstekend begeleidingsprogramma voor nieuwe docenten
 

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads
Functie-eisen
Wij vragen
  • een lesbevoegdheid Nederlands 1e graad
  • een enthousiaste werkhouding
  • alle kennis en ervaring die nodig is om je werk zo goed mogelijk te kunnen doen
  • affiniteit met het interconfessionele karakter van de school
 
 
Reageren?
Ben jij de enthousiaste en gemotiveerde docent die wij zoeken? Stuur dan voor 20 juni a.s.  je sollicitatiebrief met CV naar de Stichting voor Voortgezet Onderwijs Lelystad t.a.v. personeelszaken, via pz@svol.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Tilly Blom, afdelingsleider bovenbouw h/v, via telefoonnummer   0320-240500.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
CAO VO
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.