Vacature Docent/Mentor Nederlands 1e/2e graads vrije school afdeling in DELFT

Onderwijs

Over Grotius College

Naam school
Grotius College
Contactpersoon
Dhr. Koeleman
Plaats
DELFT
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Op het Grotius College zetten we ons graag in om het beste uit onze leerlingen te halen. We willen onze leerlingen zich laten ontwikkelen tot positieve, zelfstandige en mondige mensen met oog voor de wereld waarin zij leven. Met respect en waardering voor elkaar. Dat is ons doel. Dat doen we niet alleen met ons team van gemotiveerde en deskundige medewerkers, maar vooral door intensief samen te werken met de leerlingen zelf en hun ouders. En door de leerlingen onderling met elkaar te laten samenwerken. Dat is de kracht van samen!

We bieden onze leerlingen graag de kans hun talenten ten volle te benutten. Juist in onze brede scholengemeenschap stimuleren we hen te werken op hun eigen niveau. We stemmen het onderwijs af op de leerbehoefte van de leerling en kunnen toegesneden hulp en stimulans bieden. Een veilige en goedverzorgde leer- en werkomgeving is daarbij onmisbaar. Binnen Grotius zijn er goede doorstroommogelijkheden. Ook is er een uitgebreid aanbod aan buitenlesactiviteiten op cultureel en sportief gebied en er zijn internationale mogelijkheden. Wij hebben meerdere contactscholen in Europa waarmee we regelmatig uitwisselingen doen.
We hechten veel waarde aan de mening en ideeën van onze leerlingen. Per vestiging is er daarom een leerling-panel of leerlingenraad, die op allerlei gebieden wordt ingeschakeld.

Vacature

Functietitel
Docent/Mentor Nederlands 1e/2e graads vrije school afdeling 
Plaatsingsdatum
5-6-2018
Met ingang van
1-8-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6000-0,8000
Omschrijving


Op het Grotius College Vrije School Afdeling doet zich het unieke feit voor dat naast de examen gerelateerde vakken, er ruimte is om vanuit het Vrijeschool pedagogiek (leerstof toegesneden op ontwikkelingsfasen) gedurende het hele schooljaar vier tot zeven uur vrij in te vullen periodes te geven. Wel beschouwd is dit een unieke mogelijkheid om échte Vrijeschool pedagogiek vorm te geven.

Voor ervaren Vrijeschoolleraren moet dit als muziek in de oren klinken en een echte uitdaging zijn. 
  

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads of 2e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen
Competenties:
  • 1e/2e graads bevoegdheid Nederlands 
  • ervaring met periode onderwijs is een pré
  • bekend zijn met VSA pedagogiek


 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
conform Collectieve Arbeidsovereenkomst voor Voortgezet Onderwijs 


 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Het GROTIUS COLLEGE heeft als primaire taak het leveren van “passend” onderwijs. School is bovenal een leergemeenschap. Het is onze taak om leerlingen goed voor te bereiden op hun toekomstig functioneren  in de maatschappij. 


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de locatiedirecteur, mevrouw Jannetje ter Punt bij voorkeur per e-mail:  j.terpunt@grotiuscollege.nl of telefonisch 015-8000000
Uw sollicitatiebrief samen met uw c.v. kunt u sturen aan  Sr. medewerker PSA de heer Laurens Koeleman email: l.koeleman@grotiuscollege.nl   
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.