Vacature Docent Duits 2e graads of 1e graads in Katwijk

Onderwijs

Over Pieter Groen

Naam school
Pieter Groen
Contactpersoon
Mevr. Ypma
Plaats
Katwijk
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
mavo, havo, vwo
Beschrijving
Pieter Groen (mavo, havo, vwo, tweetaligonderwijs, Pieter Groen Academy/wetenschap musicalklas en sportklas)
Pieter Groen biedt modern, ondernemend en uitdagend mavo-, havo- en vwo onderwijs van hoge kwaliteit met uitstekende resultaten. De school telt ruim 1100 leerlingen en is groeiende vanwege goede resultaten en de durf om onderwijsontwikkelingen aan te gaan. Pieter Groen is een school voor ondernemend leren, met als extra's Pieter Groen Academy (wetenschap), musical klas en sportklas. Daarnaast bieden wij tweetalig onderwijs (tto) op alle niveaus. Wij staan voor  een persoonlijke aanpak en maatwerk voor de leerling in combinatie met de modernste technologie.

Pieter Groen is onderdeel van Stichting Andreas College. Het bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen is onze belangrijkste drijfveer. Dit doen we onder meer door het geven van persoonlijke aandacht, respect en zorgzaamheid vanuit het Protestants Christelijk perspectief.

Vacature

Functietitel
Docent Duits 2e graads of 1e graads 
Plaatsingsdatum
4-6-2018
Met ingang van
schooljaar 2018-2019
Soort vacature
Parttime
Aantal uren
14 lessen
Omschrijving
Over ons
Jouw uitdaging

Ben jij een enthousiaste 1e of 2de graads bevoegde docent Duits (of in opleiding daarvoor) dan hebben wij een baan voor je. Je geeft les aan onderbouw- en bovenbouw. Je zorgt ervoor dat je leerlingen motiveert en inspireert voor Duits door uitdagende werkvormen te gebruiken. Je differentieert op maat en gebruikt feedback op een effectieve wijze. Je gebruikt ICT als basis voor je lessen en bent een voorstander van doeltaal-voertaal.

Jouw team

Je bent lid van de sectie Duits die uit 5 docenten bestaat. Naast het werken met onze methode, is de sectie in beweging met ontwikkelen van activerende en uitdagende didactiek.
 
Je wordt bij start van je loopbaan op Pieter Groen begeleid door één van je sectiegenoten en een van onze coaches. Zij maken je wegwijs in de school en alle aspecten die daar bij horen. In het kader van deze begeleiding vinden we het belangrijk dat je in het eerste jaar dat je werkzaam bent op Pieter Groen de intervisie-bijeenkomsten bezoekt. Wanneer je startend docent bent, bieden wij je uiteraard in je eerste jaar 20% lesreductie en 10% in je tweede jaar zodat je je optimaal kunt ontwikkelen.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads of 2e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen
 Over jou
Jij bent

Studerend in het laatste jaar, beginnend docent of al in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid Duits. Je kunt je vinden in eigenschappen als ondernemend en bevlogen. Je gaat nieuwe onderwijsmethoden niet uit de weg. Je wilt werken aan je eigen ontwikkeling, zowel vakinhoudelijk als didactisch. Je gaat uitdagingen, zoals jezelf ontwikkelen als mentor of tto-docent, aan.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden jou

Een aantrekkelijke werkomgeving met professionele, leuke collega’s, een prettige werksfeer, goede begeleiding en ontplooiingsmogelijkheden. Dit alles in een prachtige omgeving direct aan de kust.
Verder bieden wij je ook:
  • Een welkomstpremie van € 6.000[1]  (na gebleken geschiktheid)
  • opleidingsmogelijkheden voor een tweede bevoegdheid of een tto aanvulling 
  • salaris conform cao VO in schaal LB/LC
  • 13e maand
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals kortingsregelingen met diverse verzekeraars
 

Onze school

Pieter Groen biedt modern, ondernemend en uitdagend mavo-, havo- en vwo-onderwijs van hoge kwaliteit met uitstekende resultaten. De school telt ruim 1300 leerlingen en is groeiende vanwege goede resultaten en de durf om onderwijsontwikkelingen aan te gaan.  Pieter Groen is een school voor ondernemend leren, met als extra’s Pieter Groen Academy (wetenschap), musicalklas en sportklas. Daarnaast bieden wij tweetalig onderwijs (tto) op alle niveaus. Wij staan voor een persoonlijke aanpak en maatwerk voor de leerling in combinatie met de modernste technologie.  
Pieter Groen is onderdeel van Stichting Andreas College. Het bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen is onze belangrijkste drijfveer. Dit doen we onder meer door het geven van persoonlijke aandacht, respect en zorgzaamheid vanuit het Protestant Christelijk perspectief.


[1] De welkomstpremie is naar rato van de betrekkingsomvang en conform de interne regels
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ga jij de uitdaging aan?
Mail uiterlijk 20-6-2018 je motivatie en cv naar sollicitaties@andreascollege.nl t.a.v.
de heer H. de Best.
Meer informatie?
Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je contact opnemen met:
Alan Turner,
Locatiedirecteur
 
E-mail:                        a.turner@andreascollege.nl
Telefoonnummer:     06 8160 2081
 
Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met:
Margreeth Ypma (op maandag, dinsdag en woensdag) en
Bert de Best (alle dagen behalve vrijdagmiddagen)
Personeelszaken
 
E-mail:                        sollicitaties@andreascollege.nl
Telefoonnummer:     071 406 10 64 | 071 406 10 65
 
De selectie zal plaats vinden tijdens het binnen komen tot aan de sluitingsdatum.
Bij goede kandidaten zullen wij direct over gaan tot het uitnodigen voor gesprekken en niet wachten tot de sluitingsdatum. 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.