Vacature Docent Engels in Haarlem

Onderwijs

Over Sterren College Haarlem

Naam school
Sterren College Haarlem
Contactpersoon
Mevr. C. Smit
Plaats
Haarlem
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo
Beschrijving
Het Sterren College, onderdeel van Dunamare Onderwijsgroep, ligt op de grens van Haarlem en Bloemendaal. Het is een moderne vmbo-school met een mavo/theoretische leerweg, gemengde leerweg en een kader- en basisberoepsgerichte leerweg. Voor elke leerweg is leerwegondersteuning (lwoo) mogelijk. Het Sterren College biedt onderwijs aan zo’n 750 leerlingen. De school biedt onderwijs op maat, onderwijs dat bij de leerling past. Leerlingen leren niet alleen hun hoofd, maar ook hun handen te gebruiken en met anderen samen te werken. In de groene, veilige omgeving is er volop ruimte om te leren, te sporten en met klasgenoten en andere leerlingen om te gaan. We bieden 4 sectoren van het vmbo, te weten: bouw, wonen en interieur. Zorg & welzijn. Economie en ondernemen. Groen. Horeca, bakkerij en recreatie. In de meeste klassen vindt een grote mate van zelfstandig werken plaats. De leerlingen worden opgeleid voor een regulier vmbo diploma.

Vacature

Functietitel
Docent Engels 
Plaatsingsdatum
4-6-2018
Met ingang van
01-08-2018
Referentienummer
180604/Engels
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4 - 0,6
Omschrijving
Per 1 augustus 2018 zijn wij op zoek naar een:
Docent Engels, ISK en VMBO (breed inzetbaar)
.
Het Sterren College, onderdeel van Dunamare Onderwijsgroep, ligt op de grens van Haarlem en Bloemendaal.
Het is een beroepsgerichte vmbo school en biedt 5 profielen aan (Bouwen, Wonen en Interieur, Economie en Ondernemen, Groen, Horeca Bakkerij en Recreatie, Zorg en Welzijn). De school draagt zorg voor de ontwikkeling van de leerlingen op weg naar vervolgonderwijs, arbeidsmarkt en samenleving. De school doet dit door ruimte en richting te geven aan de intellectuele, sociale en culturele ontwikkeling van de leerlingen.
Het uiteindelijke doel is dat elke ingeschreven leerling de school op een zo hoog mogelijk niveau met een diploma verlaat. We hebben het komend schooljaar ongeveer 500 leerlingen op school. Informatie over de school is te vinden op: www.sterrencollege.nl
 

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen
Met ingang van het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een docent Engels fte 0,4 - 0,6 voor vmbo en ISK.
Affiniteit en ervaring met vmbo-leerlingen is een voorwaarde.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB/LC
Arbeidsvoorwaarden
Werken op het Sterren College betekent werken op een school met veel aandacht voor de leerlingen. De werksfeer kenmerkt zich als informeel en open.De functie wordt gewaardeerd in schaal LB/LC van de CAO-VO. Het betreft een bestuursaanstelling. Daarnaast biedt het Sterren College aansprekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Vanuit het Sterren College en binnen Dunamare Onderwijsgroep zijn er diverse opleidingsmogelijkheden. Bovendien krijg je met een bestuursaanstelling naast zekerheid ook mogelijkheden om voorbij de grenzen van je eigen school te kijken.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Uw sollicitatie kunt u uitsluitend via Meesterbaan richten aan de mevrouw Hoffman.
Voor vragen over de functie kunt u bij voorkeur e-mailen naar het emailadres van de teamleider bovenbouw (n.hoffman@sterrencollegehaarlem.nl). U kunt ook bellen naar de school 023-5415100 en vragen naar mevrouw Hoffman.
Kijk voor meer informatie over het Sterren College op www.sterrencollege.nl
Wij ontvangen uw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk maar in ieder geval voor 16 juli 2018.
Alleen sollicitaties via Meesterbaan nemen wij in behandeling.
Geschikte kandidaten worden telefonisch uitgenodigd voor een gesprek met één van de teamleiders of de directeur.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.