Vacature Docent Economie/rekenen in Hilversum

Onderwijs

Over Groot Goylant

Naam school
Groot Goylant
Contactpersoon
Mevr. H. Kool
Plaats
Hilversum
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Groot Goylant heeft als kleine VMBO-school met ongeveer 400 leerlingen een groot aanbod: 5 beroepsgerichte opleidingen (Zorg en Welzijn breed, Economie, SDV -Sport, Dienstverlening en Veiligheid-, ICT-route en Metalektro) en de Theoretische Leerweg. Tevens hebben we een tweetalige afdeling. Over Verenigde Scholen J.A. Alberdingk Thijm: De stichting Verenigde Scholen J.A. Alberdingk Thijm is een grote scholengroep in het Gooi die garant staat voor kwalitatief goed onderwijs en een hoog ambitieniveau van leerlingen en leerkrachten. De stichting ondersteunt scholen in het voortgezet onderwijs en in het primair onderwijs in het bestuur, beleid en management. Speerpunten van de Verenigde Scholen J.A. Alberdingk Thijm zijn ICT en internationalisering; elke school geeft daar op eigen wijze invulling aan.

Vacature

Functietitel
Docent Economie/rekenen 
Plaatsingsdatum
1-6-2018
Met ingang van
01-08-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,5 - 0,6
Omschrijving
Alberdingk Thijm Scholen Groot Goylant is met ingang van schooljaar 2018-2019 op zoek naar een: Docent Economie/rekenen (0,5 - 0,6 fte)

Functieomschrijving:
Dit betreft een vacature i.v.m. ziektevervanging.
Je geeft lessen economie aan leerlingen van leerjaar 2 en 3 en rekenen aan de leerlingen van leerjaar 3 en/of 4 van Groot Goylant in Hilversum.


Wij zoeken een collega die:
  • Een bevoegdheid economie heeft, of daarvoor studerend is;
  • Affiniteit heeft met het gebruik van ICT in de lessen;
  • Bereid is om te investeren in contacten met leerlingen;
  • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden heeft.

Wij bieden:
Groot Goylant biedt een prettige werkomgeving waarin docenten verschillend wat betreft (beroepsgerichte) vakken, leeftijd en ervaring er samen naar streven om de leerlingen uit te dagen het maximale uit zichzelf te halen. Groot Goylant is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer (gelegen nabij station Hilversum-Sportpark). Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden (conform CAO van het voortgezet onderwijs) waaronder pensioen, eindejaarsuitkering en 12 weken vakantie per jaar. Daarnaast zijn er veel ontwikkelingsmogelijkheden voor docenten met kwaliteit en ambitie. Elke docent krijgt een laptop ter beschikking. 


Interesse?
Herken je jezelf in bovenstaande en ben je geïnteresseerd in deze functie, solliciteer dan via de sollicitatiebutton.
Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met: Mevrouw I. Bruinsma (Directeur), telefoon 035-6850014 of mail i.bruinsma@atscholen.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.