Vacature Docent Marketing in Utrecht

Onderwijs

Over MBO Utrecht

Naam school
MBO Utrecht
Contactpersoon
Mevr. M. Zigterman
Plaats
Utrecht
Denominatie
Interconfessioneel
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Beschrijving
MBO Utrecht is een kleinschalige organisatie voor middelbaar beroepsonderwijs in Utrecht en omgeving. We bieden zo’n 75 verschillende opleidingen. Ons accent ligt op de hoogste niveaus van het mbo, met name in de zakelijke dienstverlening, leisure & entertainment, techniek en zorg. Onze hoogwaardige beroepsopleidingen sluiten aan op het vervolgonderwijs, de processen in het maatschappelijk verkeer en bedrijfsprocessen. Hiermee spelen we in op de snel veranderende arbeidsvraag naar hoger geschoolde mbo-ers. Het grootste deel van de studenten volgt een BOL-opleiding (90%).

In ons onderwijs staat de student centraal. We geven onze studenten meer dan een opleiding. We bieden ze een opstap naar een volwaardige rol in de maatschappij als vakman, werknemer en verantwoordelijke, zelfbewuste burger. Bij ons vinden studenten een inspirerende en levendige leer- en werkomgeving waar ze zich snel thuis voelen. Als zelfstandige organisatie bieden wij een kleinschaligheid die de betrokkenheid en verbondenheid bevordert. Daardoor komen ieders persoonlijke kwaliteiten optimaal tot ontwikkeling. Vanuit onze wortels in het interconfessionele
onderwijs staan wij open voor studenten van alle levens- en geloofsovertuigingen en hechten wij aan waarden als respect, persoonlijke aandacht en geborgenheid. Ondernemend gedrag, maatschappelijke betrokkenheid en burgerschap staan bij ons nadrukkelijk op de agenda.

De kernwaarden die ons waardevol en onderscheidend maken voor studenten, medewerkers en andere doelgroepen zijn persoonlijk, ondernemend en ambitieus.
MBO Utrecht is kleinschalig georganiseerd. In 13 Academies worden opleidingen aangeboden aan 4.500 studenten. We bieden onderwijs op vier MBO niveaus.
Bijzonderheden
Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Vacature

Functietitel
Docent Marketing 
Plaatsingsdatum
30-5-2018
Met ingang van
01.08.2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,8 fte
Omschrijving
De Event Academie is per direct op zoek naar een enthousiaste docent voor het economische domein, waarbij de nadruk ligt op Marketing. Het gaat hierbij om een functie voor 0,8 fte binnen een MBO niveau 4 opleiding.

Je functie zal bestaan uit onder andere:
 • Lesgeven.
  • Binnen zowel de Event Academie als de academie voor Horeca en Toerisme ligt de nadruk op Marketing en aanverwante economische vakken..
 • Projectbegeleiding


 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Van de toekomstige medewerker/collega verwachten wij:
 • Kennis van Marketing (on- en offline) en aanverwante economische vakken
 • Bevoegdheid of bereid deze te halen
 • Werkervaring in het MBO is een pré, affiniteit met de doelgroep essentieel
 • HBO werk- en denkniveau
 • Goede communicatieve en didactische vaardigheden
 • Kennis van Wordpress is een pré
 
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden: 
 • Een afwisselende baan
 • Een organisatie die volop in beweging is, met ambitieuze en lerende collega’s
 • In eerste instantie een aanstelling voor 6 maanden
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een dertiende maand
 • Een salaris met een maximum van € 4.019 bruto (schaal LB) bij een volledige betrekking, afhankelijk van ervaring en aantoonbare kennis en capaciteiten.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Jan van Grunsven, onderwijsdirecteur Marketing & Communicatie, Horeca en Toerisme en Event Academie (j.van.grunsven@mboutrecht.nl). Je kunt je sollicitatie (CV + brief) versturen via Meesterbaan tot en met 24 juni. De gesprekken vinden in de week van 25 juni plaats.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.