Vacature Docent Nederlands 2e graads lyceum havo in Gouda

Onderwijs

Over CSG De Goudse Waarden

Naam school
CSG De Goudse Waarden
Contactpersoon
Mevr. Smit
Plaats
Gouda
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
“De Goudse Waarden” is een christelijke scholengemeenschap voor VMBO, HAVO, Atheneum en Gymnasium. De scholengemeenschap is gevestigd in het Groene Hart van Zuid-Holland en bestaat uit twee sectoren, de sector Lyceum-HAVO en de sector VMBO. De school stelt zich ten doel om een werk- en leefgemeenschap te zijn, waarin het Evangelie van Jezus Christus als norm en uitgangspunt geldt voor denken en handelen. De Goudse Waarden wil jonge mensen begeleiden op weg naar een volwaardig deel uitmaken van de samenleving, waarin zij zich bewust zijn van hun persoonlijke verantwoordelijkheid tegenover God, de naaste, de natuur en de cultuur. De Goudse Waarden leidt op voor een diploma binnen de gegeven mogelijkheden en rust jonge mensen toe met kennis, inzichten en vaardigheden om naar eigen aard en aanleg in de samenleving te kunnen functioneren.
Bijzonderheden
Van sollicitanten wordt verwacht dat zij vanuit een persoonlijke overtuiging en betrokkenheid een bijdrage willen leveren aan het mede gestalte geven van het Christelijk karakter van de scholengemeenschap.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 2e graads lyceum havo 
Plaatsingsdatum
30-5-2018
Met ingang van
Schooljaar 2018-2019
Soort vacature
Parttime
FTE
ca. 0,5 fte
Omschrijving
Voor de sector lyceum-havo zoeken wij m.i.v. schooljaar 2018-2019 een docent Nederlands, ca. 0,5 fte, 2e graads bevoegdheid.
Het betreft een vacature wegens ziektevervanging.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.