Vacature docent Wis/Natuurkunde 1e graads VAVO in Zaandam

Onderwijs

Over Regio College

Naam school
Regio College
Contactpersoon
Dhr. R. van den Enden
Plaats
Zaandam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Niveau
havo, vwo
Beschrijving
Het Regio College verzorgt beroepsonderwijs en educatie aan circa 5.000 deelnemers. Het Regio College ontwikkelt in partnerschap met de regionale omgeving uitdagende en effectieve beroepsopleidingen en taaltrajecten. De deelnemers worden begeleid bij het ontwikkelen van hun talenten en het nemen van verantwoordelijkheid voor hun leerproces. De (beroeps)praktijk heeft in het leren een centrale plaats. Voor de 500 medewerkers zijn hart voor deelnemers, klantgerichtheid en resultaatgerichtheid belangrijke kwaliteiten.

Vacature

Functietitel
docent Wis/Natuurkunde 1e graads VAVO 
Plaatsingsdatum
29-5-2018
Met ingang van
1-9-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
03 - 0,6 fte
Omschrijving
Als docent bij ons VAVO ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van aansprekende lessen. VAVO-studenten willen over het algemeen in één jaar tijd een diploma of een aantal deelcertificaten behalen voor HAVO en/of VWO. Duidelijkheid over wat daarvoor gedaan moet worden en hoe je dat als docent met de studenten samen doet is cruciaal. Je begeleidt studenten als vakdocent en bij voorkeur ook als mentor. Als mentor ben je hun steunpilaar als dat nodig is en help je hen waar nodig. Daarbij is het ontwikkelen van zelfredzaamheid een belangrijk doel van je begeleiding.

NB: het betreft twee vacatures die ook afzonderlijk van elkaar kunnen worden ingevuld.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Je beschikt bij voorkeur over of je studeert voor een 1e graads bevoegdheid. Je weet alles van het vak dat je geeft in relatie tot de exameneisen. Je bent pedagogisch-didactisch sterk en kunt omgaan met verschillende kennis- en vaardigheidsniveaus in een groep. Je hebt ervaring met het ontwikkelen en beoordelen van school- en centrale examens, ook als tweede corrector. Je bent punctueel als het gaat om organisatorische en administratieve processen in het strakke examenjaar.
Je doet je werk met overgave, betrokkenheid en humor en bent een teamspeler. Het is een pré als je bereid en in staat bent een groep studenten als mentor te begeleiden. Spreekt deze functie je aan en heb je nog niet helemaal de vereiste ervaring maar wil je hierin investeren, dan nodigen we je eveneens uit te reageren op deze vacature.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LC
Arbeidsvoorwaarden
Het gaat in eerste instantie om een aanstelling tot en met 31 augustus 2019. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao MBO. Het salaris bedraagt maximaal € 4.553,- bruto per maand (schaal LC) bij een volledig dienstverband.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor informatie kun je contact opnemen met Rob van den Enden, teammanager VAVO, te bereiken per e-mail: rvandenenden@regiocollege.nl of telefonisch op (075) 681 4083.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.