Vacature groepsleerkracht groep 3 in Amsterdam

Onderwijs

Over De Vlinderboom

Naam school
De Vlinderboom
Contactpersoon
Mevr. Dieuwertje Detz
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Oecumenisch
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Basisschool de Vlinderboom is een gezellige gemengde basisschool in het hartje van Amsterdam. Leren en werken op de Vlinderboom is leuk en uitdagend! Wij onderscheiden ons met de uitgangspunten van Natuurlijk Leren. Kinderen leren op de Vlinderboom om ondernemend te zijn en hun eigen talenten en mogelijkheden te verkennen en te versterken. We bieden een ruim onderwijsaanbod in een rijke leeromgeving en er is veel variatie in werkvormen. Door onderzoek, spel en samenwerken leren de leerlingen hun opgedane kennis toe te passen in echte situaties en interactie met anderen.

Naast de reguliere groepen hebben wij drie groepen voor voltijds hoogbegaafden onderwijs: een groep 4/5, een groep 6/7 en een groep 8. Deze leerlingen ontvangen minder of geen lestijd voor herhalen en oefenen maar daarvoor in de plaats bieden we verdieping- en verrijkingsprogramma's per vakgebied. Ook in de reguliere groepen werken wij met een verrijkingsaanbod voor leerlingen die meer kunnen. 


 

Vacature

Functietitel
groepsleerkracht groep 3 
Plaatsingsdatum
29-5-2018
Met ingang van
03-09-2018
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4
Omschrijving
Ben jij leergierig, ambitieus, flexibel, zelfstandig waar het moet en een teamspeler waar het kan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Een onderwijscollega met passie die graag uitblinkt in zijn/haar werk en het verschil maakt is bij ons van harte welkom als groepsleerkracht voor een groep 3. De vacature kan eventueel gecombineerd worden met de vacature voor groep 1/2.

Wij vragen:
Een positieve houding
Communicatief vaardig zijn zowel naar kinderen, ouders als teamleden.
Wij bieden:
Jonge enthousiaste ambitieuze collega's
Ondersteuning in de vorm van na- en bijscholing en werkbegeleiding
Professionele ondersteuning door o.a. Intern Begeleider
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.