Vacature Docent Wiskunde Tweetalig Onderwijs in Nieuwegein

Onderwijs

Over Cals College

Naam school
Cals College
Contactpersoon
Mevr. S. Vermeulen
Plaats
Nieuwegein
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Het Cals College is een school waar voortdurend en actief gewerkt wordt aan onderwijsontwikkeling. Binnen de kaders is er veel ruimte voor initiatieven die daaraan bijdragen. We verwachten van jou als docent dat je graag een bijdrage levert aan de kwaliteit van het onderwijs, in de breedste zin van het woord. We hebben hoge verwachtingen van elkaar en werken voortdurend aan verbetering. 

We hebben een open blik naar buiten: nemen deel aan landelijke en internationale netwerken en laten ons onderwijs regelmatig bekijken door externe groepen, zoals Europees Platform (TTO), cultuurprofielscholen en het technasiumnetwerk. In 2016 heeft de vwo-afdeling het predicaat Excellente school gekregen. 
 
Voor leerlingen zijn er ook buiten de lessen om allerlei mogelijkheden om te excelleren, onder meer door het Tweetalig VWO (TTO), Chinees, U-talent, Technasium, versterkt talenonderwijs met Cambridge Engels, Goethe (Duits) en Delf Scolaire (Frans), de musical en allerlei vormen van internationalisering.

Er wordt klassikaal onderwijs gegeven met  moderne hulpmiddelen in een goed geoutilleerd gebouw. We geven lessen in een 65 minuten rooster.
 

Vacature

Functietitel
Docent Wiskunde Tweetalig Onderwijs 
Plaatsingsdatum
29-5-2018
Soort vacature
Fulltime
FTE
1,0
Omschrijving
Ben jij een enthousiaste Docent Wiskunde en zoek je een interessante baan als 1e/2e graads Docent Wiskunde in het tweetalig onderwijs (TTO)? Dan is deze vacature op het Cals College in Nieuwegein iets voor jou!
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads of 2e graads
Functie-eisen
Op het Cals College Nieuwegein kiezen steeds meer leerlingen voor bèta; er is in de vaksecties en bèta-breed de laatste jaren hard gewerkt aan uitdagend en interessant onderwijs. Die lijn willen we doorzetten.

We zoeken met ingang van  het nieuwe schooljaar een nieuwe collega wiskunde voor 1,0 fte 1e/2e graad:
  • die goed is in zijn vak en inspirerend is voor zijn leerlingen;
  • die een belangrijke rol wil spelen in de vaksectie;
  • die met collega’s van de andere bètasecties ons bèta-onderwijs verder gaat ontwikkelen;
  • die positieve verwachtingen heeft van leerlingen en collega’s
  • die werkzaam is in het tweetalig onderwijs (TTO);
Native speakers worden nadrukkelijk uitgenodigd te solliciteren.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Inlichtingen
Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met de heer B. Buijs, schoolleider op 030 - 6036604. Voor procedurele vragen kun je contact opnemen met mevrouw S. Vermeulen, medewerkster P&O op 030 - 6036604.

 
Sollicitatie
Je sollicitatie kun je, het liefst zo spoedig doch voor 9 juni 2018, richten aan de heer J.M. Kwaaitaal via www.werkenbijcals.nl. Acquisitie naar aanleiding van bovenstaande advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.