Vacature Docent Engels 2e graads in Barendrecht

Onderwijs

Over Focus Beroepsacademie

Naam school
Focus Beroepsacademie
Contactpersoon
Dhr. W.A. de Boom
Plaats
Barendrecht
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo
Beschrijving
Focus Beroepsacademie is een samenwerking tussen CSG Calvijn en het Dalton Lyceum Barendrecht. We zijn een succesvolle school voor de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg (met en zonder lwoo) en de gemengde leerweg van het vmbo. Op Focus is het gepersonaliseerd leren op basis van het Zweedse onderwijsconcept Kunskapsskolan het uitgangspunt van het onderwijs. De individuele leerling staat centraal, de coach begeleidt de leerling in het formuleren van ambities en leerdoelen en de vakdocent begeleidt de leerling in het behalen van de leerdoelen. Op dit moment bereiden wij ons voor op de implementatie van gepersonaliseerd leren in leerjaar 1.

CSG Calvijn bestaat uit acht scholen die meegaan met de tijd, nauw met elkaar samenwerken en kennis en middelen delen. We bieden een inspirerende werkomgeving, waarbij persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkelingen vanzelfsprekend zijn. Alle Calvijnscholen dragen met trots het keurmerk ‘goed’ van de Onderwijsinspectie. Ga jij ook voor uitstekend onderwijs? Dan ben je bij ons van harte welkom!

 

Vacature

Functietitel
Docent Engels 2e graads 
Plaatsingsdatum
29-5-2018
Met ingang van
01-08-18
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,0
Omschrijving
De vacature Engels betreft een vacature in de onderbouw van het vmbo. Kandidaten dienen te beschikken over een 2e graads bevoegdheid Engels (of studerend daarvoor).
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.