Vacature Docent wiskunde – 0,5/0,7 fte in Hilversum

Onderwijs

Over Stichting CVO 't Gooi

Naam school
Stichting CVO 't Gooi
Contactpersoon
Afdeling W&S
Plaats
Hilversum
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Stichting CVO 't Gooi verzorgt onderwijs van hoge kwaliteit, van gymnasium tot leerwegondersteunend beroepsonderwijs, op vier vestigingen in Hilversum. Elke vestiging richt zich op een specifiek segment van dit aanbod en kenmerkt zich door een eigen cultuur.

De scholen zijn:
Comenius College, voor gymnasium, atheneum, havo en mavo;
De Savornin Lohman, voor mavo en havo-onderbouw;
Hilfertsheem-Beatrix, voor vmbo;
College de Opmaat, voor leerwegondersteunend beroepsonderwijs.

Vacature

Functietitel
Docent wiskunde – 0,5/0,7 fte 
Plaatsingsdatum
28-5-2018
Met ingang van
i.o.
Referentienummer
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,5/0,7
Omschrijving
Werken op een beroepsgericht vmbo en mavo?
Kom verder op het Hilfertsheem College!

Wil jij werken op een beroepsgericht vmbo en mavo? Het Hilfertsheem College in Hilversum zoekt m.i.v. 1 augustus 2018 een docent wiskunde voor ca. 0,5-0,7 fte (vermoedelijk voornamelijk bovenbouw).

Het Hilfertsheem College is een open christelijke school voor vmbo (basis t/m tl), waar aandacht, ruimte om jezelf te zijn, duidelijkheid en uitdaging voorop staan. Medewerkers hebben hart voor de leerlingen en willen naast het behalen van goede resultaten de talenten van de leerlingen tot ontwikkeling brengen. De school heeft de ambitie om leerlingen goed voor te bereiden op 21ste eeuwse vaardigheden en een diploma met klinkende resultaten.

Differentiatie in de klas en coachen op kracht vinden we belangrijk. Wij werken met onze leerlingen aan burgerschapsvorming, respect en een tolerante houding. We hebben een verantwoordelijkheid voor elkaar en de omgeving. De school geeft veel persoonlijke aandacht en begeleiding. We hebben sinds maart 2016 een prachtig eigentijds gebouw. Nieuwe collega’s worden bij ons begeleid ongeacht hun ervaring. Nieuwkomers ervaren de school als een “warm bad” door de verwelkomende en ondersteunende houding van het team.

Wij verwachten van de kandidaat dat hij/zij een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van de school, zowel voor het eigen vakgebied als ook samen met collega’s van de andere vakgebieden. Ervaring met basis-, kader en mavo -leerlingen, voorbereiding op examens en ervaring met digitale leermiddelen strekken tot aanbeveling.

Je kunt je reactie tot uiterlijk maandag 11 juni a.s. richten aan de teamleider bovenbouw, de heer M. de Groot, vacature@hilfertsheem.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.