Vacature docent Engels in Den Haag

Onderwijs

Over Segbroek College

Naam school
Segbroek College
Contactpersoon
Mevr. R. Hoekstra
Plaats
Den Haag
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
mavo, havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Het Segbroek College maakt onderdeel uit van de Stichting VO Haaglanden en is een sportieve en creatieve school. Dat betekent dat je bij ons leert om je talenten te ontdekken, je grenzen te verleggen en tot optimale prestaties te komen. We coachen je daarbij en bieden je een veilige omgeving om te leren. Dat doen we voor al onze leerlingen, waar ze ook vandaan komen en wat hun talent ook is. Daar zijn we echt goed in. Niet voor niets zijn wij de enige Topsporttalentschool in de regio en zijn we aangesloten bij de vereniging van CultuurProfielscholen. Wij weten hoe je leerlingen tot topprestaties kunt brengen. Dat vergt oog voor de leerling, een enorme betrokkenheid, goede coaching en veel flexibiliteit.
 
Het Segbroek is een openbare school voor mavo, havo, atheneum en gymasium, waar je mag zijn wie je bent. Iedereen is welkom op het Segbroek. Iedereen heeft bijzondere capaciteiten. Iedereen leert anders. Wie je ook bent, op het Segbroek College word je echt gezien Het Segbroek College maakt onderdeel uit van de Stichting VO Haaglanden. Het Segbroek leidt op voor mavo, havo em vwo.

Het onderwijs wordt aangeboden op 2 locaties: aan de Klaverstraat (havo/vwo) en aan de Goudsbloemlaan (mavo). 
De gebouwen liggen op 5 minuten afstand (lopen) van elkaar.
 

Vacature

Functietitel
docent Engels 
Plaatsingsdatum
25-5-2018
Soort vacature
Fulltime
FTE
2,0
Omschrijving
Er is binnen de sectie Engels op onze school voor het schooljaar 2018-2019 een vacature voor een tweedegraads docent. Wanneer u ervaring heeft en les wilt geven op een dynamische school, dan nodigen wij u uit om te reageren. 
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB/LC

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Uiterste sollicitatiedatum is 15 juni 2018
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.