Vacature docent Biologie 2e graad in Geldrop

Onderwijs

Over Strabrecht College

Naam school
Strabrecht College
Contactpersoon
Mevr. Martens
Plaats
Geldrop
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
mavo, havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Het Strabrecht College streeft naar hoogwaardig en betekenisvol onderwijs. Dit onderwijs krijgt volgens ons pas betekenis, als leerlingen nieuwe kennis en vaardigheden kunnen koppelen aan de omgeving waarin zij opgroeien. Deze omgeving wordt steeds ruimer en abstracter naarmate leerlingen verder komen. Het Strabrecht College geeft ze een stevige basis mee voor een vervolgopleiding op passend niveau, maar ook waardering en begrip voor de eigen leef- en werkomgeving. Daarnaast vinden we het belangrijk dat leerlingen uitgedaagd worden tot presteren, zodat zij het maximale uit zichzelf en anderen kunnen halen. We willen bevorderen dat zij verantwoordelijkheid nemen voor het eigen leerproces en het eigen handelen, door ze aan de ene kant ruimte te geven, en aan de andere kant eisen aan ze te stellen. Het Strabrecht College streeft ernaar een school te zijn met voor elke leerling een persoonlijke modulaire leerrroute.De school is naast een tijd van voorbereiding, ook ''de tijd van je leven''. Binnen de setting van de docententeams creëren we een sfeer van kennen en gekend worden.

Het Strabrecht College is een bijzondere samenwerkingsschool op Rooms-Katholieke, Protestants-Christelijke en Algemeen Bijzondere grondslag. De school is regionaal georiënteerd : het merendeel van de leerlingen is afkomstig uit Geldrop, Heeze, Nuenen, Mierlo en Sterksel.

Van medewerkers verwachten we dat ze  dat ze mensen weten te inspireren, collegiaal zijn en hun talenten weten in te zetten. U ziet nieuwe ontwikkelingen als een uitdaging en durft hierin initiatief te nemen. Ook kunt u zich vinden in de grondslag van de school en staat u open voor verschillende achtergronden van leerlingen en collega's.

Vacature

Functietitel
docent Biologie 2e graad 
Plaatsingsdatum
17-5-2018
Met ingang van
01-08-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6 fte
Aantal uren
16 lesuren
Omschrijving
met ingang van het schooljaar 2018-2019 zijn wij op zoek naar een docent Biologie wegens zwangerschapsverlof van een collega voor het verzorgen van lessen Biologie aan klassen binnen MAVO/HAVO . De aanstelling loopt van 1 augustus tot medio november 2018.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads
Functie-eisen
2e graads bevoegdheid Biologie

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
stuur een motivatiebrief met c.v. t.a.v. mevrouw W.Martens, hoofd P&O
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.