Vacature Leraar bwi in Arnhem

Onderwijs

Over De Onderwijsspecialisten

Naam school
De Onderwijsspecialisten
Contactpersoon
Mevr. Lenting
Plaats
Arnhem
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Voortgezet Speciaal Onderwijs
Beschrijving

De Onderwijsspecialisten bieden (voortgezet) speciaal onderwijs en extra ondersteuning aan leerlingen die dit nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat deze leerlingen moeilijk leren of omdat zij een lichamelijke of meervoudige beperking, een chronische ziekte of gedragsproblemen hebben. We bieden onderwijs op onze eenentwintig scholen en zetten onze expertise in om samen met partners onderwijs en ondersteuning op maat te realiseren.

Vacature

Functietitel
Leraar bwi 
Plaatsingsdatum
17-5-2018
Referentienummer
18 19-111
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0.8
Omschrijving

 
“Wij zijn speciaal op zoek naar jou”
 
We zijn op zoek naar een leraar bouwen wonen en interieur (bwi), 0,8 wtf, die de ontwikkeling van onze leerlingen centraal stelt. Samen met collega’s bundel je je krachten op
het Briant College in Arnhem.
 
Kijk naar talenten, niet naar beperkingen
Werken bij De Onderwijsspecialisten betekent dat jij je verbindt aan het speciaal onderwijs.
Het Briant College is één van de 25 scholen die deel uitmaakt van De Onderwijsspecialisten.
Met zo’n 50 collega’s bieden we op het Briant College voortgezet speciaal onderwijs aan kinderen van 12 tot 20 jaar. Dit doen we op het niveau van het vmbo, basisberoepsgerichte leerweg, kaderberoepsgerichte leerweg of theoretische leerweg en havo (leerjaar 1, 2 en 3). Op het Briant College krijgen ze de extra ondersteuning die zij nodig hebben om hun capaciteiten tot bloei te laten komen. Naast het vakinhoudelijke onderwijsaanbod wordt aandacht besteed aan het vergroten van sociale vaardigheden en competenties. Bovendien zetten we een cultuur neer die is gebaseerd op wederzijds respect.
 
Als De Onderwijsspecialisten onderscheiden we ons door geïntegreerde kennis op het gebied van onderwijs, gedrag en zorg. Zo leveren we samen met ouders en partners een passend onderwijsaanbod. En dat lukt alleen met de juiste medewerkers: onderwijsspecialisten, waarvan jij er één kunt worden.
 
Jouw baan als leraar op het Briant College
Samenwerking is het toverwoord op het Briant College. Door als collega’s onder én met elkaar kennis te delen, versterken wij elkaar. Hierdoor stijgen niet alleen de prestaties van onze leerlingen, maar ook ons werkplezier en expertise. Ons motto is dat elke leerling van Het Briant College briljant en een gigant is! De 50 onderwijsspecialisten, misschien wel jouw toekomstige collega’s, zijn allemaal deskundig, (positief) kritisch, vindingrijk en hebben lef. Je bent mentor van een klas en aanspreekpunt voor ouders, leerlingen, collega’s en externen.
 
Jouw achtergrond
Jouw werkervaring nemen wij graag mee. In ons vak gaat het er primair om dat je leerlingen oprecht passend onderwijs wilt leveren. Heb jij die ambitie én kun je onderstaande punten afvinken, dan rollen wij vast de rode loper voor je uit. Ook als je net bent afgestudeerd en (nog) geen werkervaring hebt.
  • Je hebt een (bijna) afgeronde lerarenopleiding 2e graad BWI of een andere relevante onderwijsbevoegdheid.
  • Je bent een ontwikkelaar.
  • Je hebt modules uit de master Special Educational Needs behaald of bent gemotiveerd om deze te volgen en af te sluiten.
  • Je bent thuis in didactische en pedagogische interventies.
  • Je bent beschikbaar op maandag tot en met vrijdag om het beste uit de leerlingen van het Briant College te halen.
 
Jouw verdiensten
We bieden onze leerlingen optimale begeleiding om de beste versie van zichzelf te worden, en dit doen we ook voor onze medewerkers. Bij ons krijg je daarom alle ruimte om verder te leren. We bieden ontwikkelmogelijkheden en opleidingsprogramma’s, zowel inhoudelijk als verbredend. Je bent regisseur van je eigen loopbaan.
 
De school bevindt zich in de wijk Presikhaaf in Arnhem en heeft goede parkeermogelijkheden. Als leraar ontvang je een salaris in schaal LB en werk je volgens de cao primair onderwijs. Het gaat om een contract van 1 augustus 2018 tot en met 31 juli 2019.
 
 
Jouw sollicitatie
Is dit jouw baan? Dan dagen wij je uit om ons te verrassen met je motivatiebrief en cv. Reacties kunnen worden ingezonden tot
28 mei 2018. Vermeld ook even het vacaturenummer 18 19-111. Medewerkers van De Onderwijsspecialisten met een vast dienstverband hebben voorrang. 
 
Procedure
Indien je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek dan zal dit plaatsvinden op 30 mei 2018.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.