Vacature Docent Frans 1e/2e graad (0,4 fte) in Den Haag

Onderwijs

Over Dalton Den Haag

Naam school
Dalton Den Haag
Contactpersoon
Mevr. K. van de Gevel
Plaats
Den Haag
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Dalton
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
havo, vwo
Beschrijving

De Dalton Den Haag is een school voor openbaar onderwijs, met een HAVO-, Atheneum- en Gymnasiumafdeling. De school heeft een rijke traditie, en staat garant voor een brede en veelzijdige opleiding. Zo kent de school een theaterklas en is er ook de mogelijkheid om tweetalig onderwijs te volgen.
De Dalton Den Haag is een dynamische school waar collegiale samenwerking even vanzelfsprekend is als ruimte voor individuele ontplooiing. De school is voor onze leerlingen een veilige, open en gezellige school, voor medewerkers een werkplek waar betrokkenheid en onderwijskundig vakmanschap de toon zetten. De school kenmerkt zich door te blijven streven naar een hoge kwaliteit. En dat lukt, getuige de inspectierapporten en de kwaliteitskaarten.

De Dalton Den Haag onderhoudt nauwe contacten met het ICLON in Leiden en de Hogeschool Rotterdam en biedt opleidingsplaatsen aan docenten-in-opleiding.

Tot ziens op Dalton Den Haag!

Bijzonderheden

Dalton Den Haag biedt een tweetalige vwo-opleiding aan. Een goede beheersing van de Engelse taal strekt tot aanbeveling.

Vacature

Functietitel
Docent Frans 1e/2e graad (0,4 fte) 
Plaatsingsdatum
17-5-2018
Met ingang van
01082018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4
Omschrijving
De sectie Frans bestaat uit vijf docenten. Wekelijks is er een sectie-uur ingeroosterd om te kunnen overleggen of samen te werken. De sectie Frans werkt met jaarlaagcoördinatoren waardoor er een jaarprogramma ligt en proefwerken gecoördineerd worden. In de onderbouw en de bovenbouw wordt er gewerkt met de methode Grandes Lignes, aangevuld met zelfontwikkeld lesmateriaal. De sectie oriënteert zich op het gebruik van DELF.
De sectie Frans zoekt naar een ervaren collega. De collega is initiatiefrijk, teamgericht en is in staat het voortouw te nemen.

Het verzorgen van lessen Frans in de onder- en bovenbouw
Het ontwikkelen van lesmateriaal
Het participeren in sectieoverleg
Het coördineren van een jaarlaag eerste of tweede klas (jaarprogramma en werkoverzichten opstellen, proefwerken maken, normering opstellen)
Het corrigeren van toetsen
Het begeleiden van leerlingen tijdens daltonuren

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads of 2e graads
Functie-eisen

Een tweedegraads of eerstegraads bevoegdheid is een vereiste. Het spreekt voor zich dat de collega zich kan vinden in de uitgangspunten van daltononderwijs.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LC
Arbeidsvoorwaarden
De CAO VO is van toepassing. Het betreft een LC-functie.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

De gesprekken vinden plaats in de week van 4 juni Het geven van een proefles (in de week van 11 juni) maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.