Vacature Docent aardrijkskunde 1e of 2e graads in Driehuis

Onderwijs

Over Ichthus Lyceum

Naam school
Ichthus Lyceum
Contactpersoon
Dhr. ir. D.A. Volmer
Plaats
Driehuis
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving
Het Ichthus Lyceum in Driehuis is een bloeiende school voor gymnasium-, atheneum- en havo-onderwijs. Ruim 1.200 leerlingen volgen onderwijs op het Ichthus Lyceum en dat aantal zal nog licht groeien. Sinds 2009 beschikt de school over een Technasium en is daarvoor ook officieel gecertificeerd. We beschikken over een fraai en modern gebouw, gelegen tegenover sportvelden en op loopafstand van station Driehuis.

Het Ichthus Lyceum is een school op algemeen christelijke grondslag. Dit komt tot uiting in de wijze waarop leerlingen en medewerkers elkaar respecteren en ruimte geven voor persoonlijke ontwikkeling. Ons onderwijs gaat dan ook uit van waarden, waarmee we onze leerlingen niet alleen toerusten met kennis voor een vervolgopleiding, maar hen ook begeleiden in hun ontwikkeling tot zelfbewuste en verantwoordelijke jongvolwassenen. We leggen daarbij de lat voor de leerlingen én voor onszelf hoog.

Vacature

Functietitel
Docent aardrijkskunde 1e of 2e graads 
Plaatsingsdatum
17-5-2018
Met ingang van
1 augustus 2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4 - 0,5
Aantal uren
10 -13
Omschrijving

Het Ichthus Lyceum zoekt met ingang van schooljaar 2018-2019 een
 
enthousiast docent AARDRIJKSKUNDE (2e of 1e graads)     

Onze voorkeur gaat uit naar een docent die niet alleen ervaring heeft met het geven van lessen in de onderbouw en/of bovenbouw van het havo en vwo, maar ook vanuit een innovatieve grondhouding bereid is om het onderwijs voor het vak aardrijkskunde op het Ichthus Lyceum verder te ontwikkelen en te verbeteren. We zoeken een docent die weet aan te sluiten bij de leefwereld van leerlingen, mee wil bouwen aan het curriculum en affiniteit heeft met digitale leermiddelen. U bent in staat een goede band met leerlingen op te bouwen, u kunt goed differentiëren en leerlingen coachen in hun leerproces. U kunt leerlingen goed begeleiden door kritisch en constructief feedback en feedforward te geven. U werkt graag samen in een sterk team, kunt initiatief nemen bij projecten en weet van aanpakken.

Het betreft een partime betrekking van rond de 10 tot 13 lesuren (0,4-0,5 FTE).

Als u in het bezit bent van een bevoegdheid, of als u in de afrondende fase van de opleiding hiervoor bent,  nodigen we u van harte uit te solliciteren. Salariëring vindt plaats in schaal LB (CAO-VO)

Uw sollicitatie:
Uw sollicitatie kunt u (bij voorkeur per email) richten aan de mevrouw Marianne van Steenis (m.vansteenis@ichthuslyceum.nl) Ook voor vragen m.b.t. deze vacature kunt u bij haar terecht.
 
Wij verwachten uw sollicitatie zo spoedig mogelijk maar uiterlijk op 31 mei 2018 te ontvangen
  
  
  
  
  
  

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads of 2e graads
Functie-eisen
Als u in het bezit bent van een 1e of 2e graads bevoegdheid of hiervoor studerend, nodigen we u van harte uit te solliciteren.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Conform CAO VO, waarbij de stichting Dunamare uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden kent.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Sollicitaties kunt u sturen naar: Marianne van Steenis: m.vansteenis@ichthuslyceum.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.