Vacature Conciërge/assistent leerroute consumptief in Doetinchem

Onderwijs

Over Prakticon

Naam school
Prakticon
Contactpersoon
Mevr. Lonneke Tieltjes
Plaats
Doetinchem
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Praktijkonderwijs
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
pro
Beschrijving
Prakticon is een praktijkschool voor voortgezet onderwijs. De opgave die wij ons stellen is jongeren die aangewezen zijn op het praktijkonderwijs voor te bereiden op de maatschappij.

Onderwijs op Prakticon is gebaseerd op de Big Picture filosofie, waarin het uitgangspunt is dat de leerling centraal staat. Dat doen wij door onderwijs persoonlijk te maken. Elke leerling heeft zijn persoonlijk leer- en ontwikkelingsplan waarbij wij uitgaan van de interessegebieden en motivatie van de leerling. Hierbij betrekken wij de ouders intensief. Leren doen we in de echte wereld. Dat betekent dat leerlingen in de echte wereld ontdekken of hun interesse ook werkelijk hun interesse is als men het in de praktijk ervaart.
Bijzonderheden
Prakticon maakt deel uit van de Stichting Achterhoek VO. 

Vacature

Functietitel
Conciërge/assistent leerroute consumptief 
Plaatsingsdatum
17-5-2018
Met ingang van
1-9-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
circa 0.7 fte
Omschrijving
Prakticon is een school voor praktijkonderwijs. Jongeren worden voorbereid op arbeid of vervolgonderwijs.
 
Het onderwijs op Prakticon is gebaseerd op de Big Picture filosofie, waarin het uitgangspunt is dat de leerling centraal staat. Dat doen wij door onderwijs persoonlijk te maken. Elke leerling heeft zijn persoonlijk leer- en ontwikkelingsplan waarbij wordt uitgegaan van de interessegebieden en motivatie van de leerling. Hierbij worden de ouders intensief betrokken. Leren vindt plaats in de echte wereld. Dit betekent dat leerlingen in de echte wereld ontdekken of hun interesse ook werkelijk hun interesse is. Meer informatie over onze school kun je vinden op www.prakticon.com.
 
 
Prakticon is per 1 september 2018 op zoek naar een nieuwe collega!
 
 
Conciërge/assistent leerroute consumptief voor circa 0.7 fte
 
 
De vacature
Wegens pensionering van onze huidige conciërge en de plannen die we voor onze leerroute consumptief hebben, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Wij zoeken daarbij iemand die goed met leerlingen om kan gaan en het een leuke uitdaging vindt hen te begeleiden bij de interne stage in de kantine, restaurant en keuken. In samenwerking met de docent consumptief ga je de leerroute consumptief een impuls geven en geef je als gastheer/gastvrouw uitvoering aan ideeën over het restaurant van Prakticon. Daarnaast verricht je conciërge werkzaamheden. Wij zoeken iemand die zelfsturend kan werken en de handen uit de mouwen wil steken. Je bent representatief, vrolijk, makkelijk in de omgang en een fijne collega.
 
Inschaling vindt, afhankelijk van je ervaring, plaats in schaal 4 van de CAO VO.
 
Jouw sollicitatie
Je kunt tot 1 juni 2018 je sollicitatiebrief met motivatie en een recente CV per e-mail versturen naar j.derksen@prakticon.com. Bij voldoende geschikte kandidaten sluiten we de vacature mogelijk eerder.
 
Algemeen
Prakticon maakt deel uit van de Stichting Achterhoek VO. Op de site van Achterhoek VO worden vacatures geplaatst: www.achterhoekvo.nl.
 
 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
Overige

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Schaal 4 CAO VO
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.