Vacature Docent wiskunde 1e of 2e graads in Driehuis

Onderwijs

Over Ichthus Lyceum

Naam school
Ichthus Lyceum
Contactpersoon
Dhr. ir. D.A. Volmer
Plaats
Driehuis
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving
Het Ichthus Lyceum in Driehuis is een bloeiende school voor gymnasium-, atheneum- en havo-onderwijs. Ruim 1.200 leerlingen volgen onderwijs op het Ichthus Lyceum en dat aantal zal nog licht groeien. Sinds 2009 beschikt de school over een Technasium en is daarvoor ook officieel gecertificeerd. We beschikken over een fraai en modern gebouw, gelegen tegenover sportvelden en op loopafstand van station Driehuis.

Het Ichthus Lyceum is een school op algemeen christelijke grondslag. Dit komt tot uiting in de wijze waarop leerlingen en medewerkers elkaar respecteren en ruimte geven voor persoonlijke ontwikkeling. Ons onderwijs gaat dan ook uit van waarden, waarmee we onze leerlingen niet alleen toerusten met kennis voor een vervolgopleiding, maar hen ook begeleiden in hun ontwikkeling tot zelfbewuste en verantwoordelijke jongvolwassenen. We leggen daarbij de lat voor de leerlingen én voor onszelf hoog.

Vacature

Functietitel
Docent wiskunde 1e of 2e graads 
Plaatsingsdatum
17-5-2018
Met ingang van
1 augustus 2018
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
max 1,0
Aantal uren
max 25
Omschrijving

Het Ichthus Lyceum zoekt met ingang van schooljaar 2018-2019 een
 
ENTHOUSIASTE DOCENT WISKUNDE  (2e of 1e graads)     

Onze voorkeur gaat uit naar een docent die niet alleen ervaring heeft met het geven van lessen in de onderbouw en/of bovenbouw van het havo en vwo, maar ook vanuit een innovatieve grondhouding bereid is om het onderwijs voor het vak wiskunde op het Ichthus Lyceum verder te ontwikkelen en te verbeteren. We zoeken een docent die weet aan te sluiten bij de leefwereld van leerlingen, mee wil bouwen aan het curriculum en affiniteit heeft met digitale leermiddelen. U bent in staat een goede band met leerlingen op te bouwen, u kunt goed differentiëren en de leerlingen coachen in hun leerproces. U kunt leerlingen goed begeleiden door kritisch en constructief feedback en feedforward te geven.
     
Het betreft een full-time betrekking (maximaal 25 lesuren) maar het is mogelijk om naar een deel van de baan te solliciteren.

Als u in het bezit bent van een bevoegdheid, of als u in de afrondende fase van de opleiding hiervoor bent,  nodigen we u van harte uit te solliciteren. Salariëring vindt plaats in schaal LB, waarbij LC bespreekbaar is. (CAO-VO)

Uw sollicitatie:
Uw sollicitatie kunt u (bij voorkeur per email) richten aan de mevrouw Marianne van Steenis (m.vansteenis@ichthuslyceum.nl) Ook voor vragen m.b.t. deze vacature kunt u bij haar terecht.
 
Wij verwachten uw sollicitatie zo spoedig mogelijk maar uiterlijk op 31 mei 2018 te ontvangen
  
  
  
  
  
  

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads of 2e graads
Functie-eisen
Als u in het bezit bent van een 1e of 2e graads bevoegdheid of hiervoor studerend, nodigen we u van harte uit te solliciteren.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB/LC
Arbeidsvoorwaarden
Conform CAO VO, waarbij de stichting Dunamare uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden kent.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Sollicitaties kunt u sturen naar: Marianne van Steenis: m.vansteenis@ichthuslyceum.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.