Vacature Docent Engels in Rotterdam

Onderwijs

Over Avicenna College

Naam school
Avicenna College
Contactpersoon
Dhr. W.P. Littooij
Plaats
Rotterdam
Denominatie
Islamitisch
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo
Beschrijving
Wat is het Avicenna college voor een school?
Het Avicenna College organiseert excellent ambitieus islamitisch voortgezet onderwijs waarin kinderen hun geloof kunnen beleven en optimaal worden toegerust om een succesvol deelnemer te worden aan de Nederlandse samenleving.
Bij de vormgeving van het onderwijs worden beproefde moderne lesmethoden en gemotiveerde bevoegde / bekwame leraren ingezet. De school heeft moderne onderwijs en ondersteuningsmiddelen als computers en touchscreens. 
Het onderwijs is zoveel als mogelijk onderwijs op maat. Het beste wordt uit het kind gehaald door aan te sluiten bij het niveau en het tempo van het kind. We zorgen  ervoor dat het kind goed op niveau geplaatst kan worden en vervolgens op haar behoefte afgestemd onderwijs krijgt. Onderwijs waar zij het meest van leert.
In het onderwijs wordt naast de schoolse vakken veel aandacht  besteedt aan vaardigheden als zelfstandig werken, samenwerken en verantwoordelijkheid nemen en dragen voor de eigen ontwikkeling en reflecteren op het eigen gedrag. Het gaat hier om vaardigheden die naar onze overtuiging, naast inhoudelijke kennis van zaken, in grote mate het succes in het latere (werkzame) latere leven bepalen.
Veel aandacht wordt geschonken aan een veilig pedagogisch klimaat. Een kind moet zich veilig en vertrouwd voelen in zijn of haar omgeving.  

Vacature

Functietitel
Docent Engels 
Plaatsingsdatum
17-5-2018
Met ingang van
1-8-2018
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1 fte
Aantal uren
24
Omschrijving
Gedreven en ervaren docent Engels
Wij zoeken met ingang van het nieuwe schooljaar een eerste- of tweedegraads bevoegd enthousiaste collega. Beschik je over goede didactische vaardigheden en je bent in staat op een natuurlijke manier de band aan te gaan met de doelgroep dan ben jij degene die we zoeken.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads of 2e graads
Functie-eisen
Verder voldoe je aan:
  •  Functie eisen:
  • 1e of 2e graad onderwijsbevoegdheid
  • Houding en vaardigheden gericht op een lerende en professionele cultuur;
  • Bekend met RTTI of bereid om dit zeer snel op te pakken;
  • Flexibel
  • Kan ontwikkel- en leervragen analyseren
  • Bekent met ERK en cito 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Je kunt je sollicitatie, voorzien van motivatie, referenties en curriculum vitae inclusief bevoegdheden, insturen via sollicitatie@avicenna-college.com. Gaarne uiterlijk voor 1 mei 2017 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.