Vacature Docent Nederlands 2e graads in Molenhoek

Onderwijs

Over Kandinsky College Molenhoek

Naam school
Kandinsky College Molenhoek
Contactpersoon
Mevr. Erna Jacobs
Plaats
Molenhoek
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo
Beschrijving
Het onderwijs op onze school wordt gegeven op drie niveaus, namelijk de basisberoepsgerichte, de kaderberoepsgerichte en de gemengde leerweg. Leren gaat het beste in een prettig en uitdagende omgeving. In onze school zijn de traditionele klaslokalen voor een deel vervangen door zogenaamde leerwerkhuizen. Wij geven veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling van iedere leerling en er is ook ruimte voor allerlei buitenlesactiviteiten in de vorm van sport, cultuur en ontspanning. In de bovenbouw is er een breed opgezet intersectoraal programma Sport, Dienstverlening, Recreatie en Veiligheid. Door dit brede programma hebben de leerlingen na het verlaten van de school meer mogelijkheden bij het kiezen van een vervolgopleiding of een baan.
 

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 2e graads 
Plaatsingsdatum
17-5-2018
Met ingang van
1 augustus 2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8000-0,9000
Aantal uren
16 - 20 lesuren
Omschrijving
Scholengroep Rijk van Nijmegen is een bestuurlijk samenwerkingsverband van een aantal scholen voor VO in Nijmegen en omgeving: het Canisius College, het Kandinsky College, Jorismavo, Pontem College, het Rijks vmbo campus en NSG Groenewoud.
 
Algemeen
Het Kandinsky College Molenhoek is een sport-actieve school met ongeveer 260 leerlingen. Leerlingen uit de wijde omtrek komen naar onze school i.v.m. het aantrekkelijke programma. Leren in de praktijk staat hoog in het vaandel. Er zijn naast het gewone lesprogramma veel activiteiten die ons onderwijs aantrekkelijk maken. Het Kandinsky College Molenhoek, zoekt met ingang van
1 augustus 2018 een enthousiaste docent:
 
Docent Nederlands
(2e graads)
wtf 0,8 - 0,9
 
Arbeidsvoorwaarden
Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling met uitzicht op vast. Afhankelijk van uw opleiding en ervaring wordt u ingeschaald in de functieschaal LB van de CAO-VO. Leraren in opleiding of kandidaten die een onderwijsbevoegdheid in dit vak willen gaan halen, nodigen wij ook uit te reageren op deze vacature.
 
Vragen
Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met R. Krechting, 024-3584186 of email r.krechting@kandinskymolenhoek.nl Informatie over het Kandinsky College kunt u vinden op onze website: www.kandinskycollege.nl
 
Reacties
U kunt tot uiterlijk 1 juni 2018 uitsluitend via onderstaande link reageren.     
                                                       
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.