Vacature Docent biologie 2e graads op het Rietveld Lyceum in Doetinchem

Onderwijs

Over Samenwerking Doetinchem

Naam school
Samenwerking Doetinchem
Contactpersoon
Mevr. W. Peters
Plaats
Doetinchem
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
mavo, havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Samenwerking Doetinchem
Achterhoek VO is het bestuur van de drie Doetinchemse scholengemeenschappen Ludger College, Rietveld Lyceum en Ulenhofcollege en is verantwoordelijk voor een goed, breed en toekomstbestendig onderwijsaanbod in Doetinchem.
Vanwege de terugloop van het aantal leerlingen in Doetinchem en omgeving heeft het bestuur, na goed onderzoek en veel overleg, de keuze gemaakt om van drie naar twee scholen te gaan. De huidige drie scholen gaan op in twee nieuw te vormen scholen. In 2020 starten de brugklassen van de twee nieuwe scholen.
 
Wat betekent dit voor de huidige leerlingen en de aankomende brugklasser?
De leerlingen van de huidige scholen en de nieuwe brugklassers van komend schooljaar (2018/2019) ronden hun schoolloopbaan gewoon af op het Ludger College, Rietveld Lyceum of Ulenhofcollege.
 
Hoe nu verder?
Momenteel zijn we bezig om het onderwijs van de twee nieuwe scholen te ontwerpen. We maken daarbij dankbaar gebruik van inbreng van onder meer leerlingen, ouders, ouders van toekomstige leerlingen, vertegenwoordigers uit het basisonderwijs en van de samenleving. We ontwerpen twee onderscheidende, moderne scholen waarin het beste uit de huidige drie scholen terugkomt.

 

Vacature

Functietitel
Docent biologie 2e graads op het Rietveld Lyceum 
Plaatsingsdatum
17-5-2018
Met ingang van
nieuwe schooljaar
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6800 fte
Aantal uren
17
Omschrijving
Ben jij een leraar met een hart voor leerlingen? Vind jij het leuk om jouw passie en je kennis van het vak biologie op een inspirerende manier over te brengen aan leerlingen?
 
Binnen het cluster ‘Samenwerking Doetinchem’ zoekt het Rietveld Lyceum een
 
een ondernemende docent biologie 2e graads, voor 17 lesuren (0,6800 fte) waarvan 5 op vervangingsbasis
 
bij voorkeur met relevante werkervaring. LIO’ers kunnen echter ook solliciteren. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van een nieuw onderwijsconcept binnen een veranderende organisatie, dan kan dit jouw droombaan worden.

Jouw taken
Je geeft voornamelijk les in klas 123 van mavo, havo en atheneum/gymnasium.

Rietveld Lyceum
Werken bij het Rietveld Lyceum betekent werken in een schoolorganisatie waarin professionals, samen met  collega’s van het Ludger College en het Ulenhof College, twee andere vo scholen in Doetinchem, toewerken naar twee nieuw te formeren scholen in 2020. Zie voor nadere informatie: http://www.achterhoekvo.nl/Samenwerken/samenwerkingdoetinchem/page.aspx/157.
Het Rietveld Lyceum maakt deel uit van Opleidingsschool De Achterhoek VO. Op professionele wijze werken wij aan een uitdagende en ondernemende leeromgeving voor onze leerlingen.
 


 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Jouw profiel
Je vindt het belangrijk en interessant om talenten bij onze leerlingen te ontwikkelen door actief je eigen talenten in te zetten. Daarbij beschik je over de mogelijkheid om gedifferentieerd en activerend te werken. Je beschikt over een 2e graads onderwijsbevoegdheid biologie of bent hiervoor in opleiding. Je hebt kennis van en bent vaardig met digitaal onderwijs.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Het Rietveld Lyceum heeft een aantrekkelijk begeleidingsprogramma om nieuwe medewerkers zich snel thuis te laten voelen op school. Salariëring vindt plaats in LB-schaal. De CAO Voortgezet Onderwijs is van toepassing. Daarnaast heeft Achterhoek VO een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden voor haar medewerkers vastgelegd

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Meer informatie
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Maarten Brinkhof, afdelingsleider atheneum/gymnasium. Het telefoonnummer van het Rietveld Lyceum is 0314- 326748. Bekijk ook onze website: www.rietveldlyceum.nl.
 
Jouw sollicitatie
Je kunt jouw sollicitatiebrief met motivatie en recent cv uiterlijk tot 31 mei a.s. sturen aan het Rietveld Lyceum, ter attentie van Wilma Peters (personeelsfunctionaris) via de onderstaande knop: ‘solliciteren via Meesterbaan’.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.