Vacature Assistent Roostermaker in Amersfoort

Onderwijs

Over 't Hooghe Landt

Naam school
't Hooghe Landt
Contactpersoon
Mevr. Y. Veenstra
Plaats
Amersfoort
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving
Het Meridiaan College is een katholieke scholengemeenschap met circa 4000 leerlingen.
Het Meridiaan College bestaat uit vier scholen die binnen algemene beleidskaders een eigen onderwijskundige identiteit ontwikkelen.

’t Hooghe Landt is er één van. Zij biedt uitnodigend en eigentijds onderwijs aan in twee gebouwen. De onderbouwlocatie is gevestigd aan de Trompetstraat en de bovenbouwlocatie aan de Parelhoenstraat te Amersfoort.

Maatwerk, participeren, de actieve leerling en verantwoordelijkheid nemen en geven  staan centraal in het onderwijsproces. De school kent een uitstekende traditie op het gebied van kunst, cultuur en parascholaire activiteiten. ’t Hooghe Landt heeft een vwo met technasium- en gymnasiumstroom, een havo met technasiumstroom en een mavo XL.
In totaal heeft 't Hooghe Landt  ongeveer 1600 leerlingen en ca. 160 medewerkers.

Wij vinden het belangrijk dat iedere medewerker zich kan herkennen in ons schoolprofiel. Dit profiel onderscheidt ons van andere scholen en vormt het uitgangspunt bij het vormgeven van ons personeelsbeleid.
Wij zijn een school die gericht is op het ontdekken en ontwikkelen van talenten. Eigen initiatief wordt belangrijk gevonden zolang de eigen mening en de te ondernemen activiteiten maar aansluiten bij de doelstellingen van de organisatie en/of deze versterken. 
 
De waarden die ons als school onderscheiden zijn: autonoom, betrokken, vindingrijk en lerend. 
 
We werken samen met als doel om plezier in leren te hebben en daarin succesvol te zijn met voor iedereen het best mogelijke resultaat. Dat zie je aan onze medewerkers die een passie hebben voor leren en het beste uit zichzelf en anderen willen halen. Medewerkers hebben daartoe oog voor verschillen in behoeften en leerstijlen. 
 
 
 

Vacature

Functietitel
Assistent Roostermaker 
Plaatsingsdatum
17-5-2018
Met ingang van
augustus 2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
ca. 0,23 fte
Aantal uren
n.v.t.
Omschrijving
Wij zoeken een Assistent Roostermaker die:
- oog heeft voor detail, gestructureerd werkt en stressbestendig is;
- kennis en vaardigheid heeft  in het werken met geautomatiseerde roosterprogramma’s en excel of in staat is dit zich snel eigen te
   maken; 
- kennis heeft van algemeen geldende regels en criteria voor het opstellen van roosters;
- inzicht heeft in de organisatie en werkwijze van een school;
- Je bent inzetbaar op de donderdag en vrijdag;
- Je bent bereid om het dagrooster ’s ochtends vroeg vanuit huis te doen vanaf 6:45 uur tot uiterlijk 8:30 uur. Daarna werk je de
   overige uren op school.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
Overige

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
6
Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden we
Werken bij ’t Hooghe Landt is werken voor een organisatie die volop in beweging is. Wij bieden onze medewerkers uitdaging en kansen om zich verder te ontwikkelen. 
Wij zien goed werkgeverschap in een breder perspectief. Bij ons krijg je de ruimte om jezelf te zijn. We hechten veel belang aan de verdere ontwikkeling van jouw talenten, dus zullen we je op alle fronten ondersteunen om succesvol te zijn. 
 
Wij bieden je daarom: 
  • een inspirerende werkomgeving.  
  • mogelijkheden om privé en werk goed op elkaar af te stemmen bijvoorbeeld door een individueel keuzebudget. 
  • een interne leeracademie.
  • een gesprekkencyclus waar gekeken wordt naar je talenten. Op de functie is de CAO-VO van toepassing. Inschaling is afhankelijk van je huidige inschaling en relevante werkervaring. Het betreft een tijdelijke benoeming van een jaar met uitzicht op verlenging bij goed functioneren en bij voldoende formatieruimte.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.