Vacature leraar wiskunde, 2e graads bevoegd in Grootebroek

Onderwijs

Over Martinuscollege

Naam school
Martinuscollege
Contactpersoon
Mevr. Tine Zwier
Plaats
Grootebroek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving

Het Martinuscollege in Stede Broec is een algemeen christelijke scholengemeenschap voor lwo-vmbo-havo-atheneum-gymnasium. De school heeft een regiofunctie en biedt de leerlingen kwalitatief hoogstaand onderwijs, dat de leerlingen uitdaagt hun capaciteiten optimaal te benutten. De school heeft in de regio een goede naam.

Het Martinuscollege heeft uitstekende collegiale verhoudingen in en tussen alle geledingen. Het schoolklimaat kenmerkt zich door een positieve houding naar leerlingen en een grote betrokkenheid. Je werkt met prettige leerlingen in een prettige school, die goed georganiseerd is. In de bovenbouwafdelingen van het vmbo wordt gewerkt met werkpleksimulatie; de avo-vakken worden zoveel mogelijk geïntegreerd in de beroepskolom.De school is gehuisvest in een modern gebouw, gelegen in de historische driehoek Hoorn-Enkhuizen-Medemblik. De school is georganiseerd volgens het leerhuizen concept: die ieder in afdelingen van circa 200 leerlingen zijn opgedeeld.

Vacature

Functietitel
leraar wiskunde, 2e graads bevoegd 
Plaatsingsdatum
17-5-2018
Met ingang van
01-08-2018
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6000 - 1.000
Aantal uren
15 - 25 lesuren
Omschrijving
Binnen de sector vmbo zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van:
                             Leraar Wiskunde, 2e graads 
                       15 - 25 lesuren (0,6000 – 1,0000 fte)
                     met ingang van het nieuwe schooljaar

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Als leraar Wiskunde geef je les aan de onder- en bovenbouw van het vmbo. Je hebt affiniteit met de leerlingen op het vmbo en sluit goed aan op hun leerbehoeften.
Wij zoeken:
  • een enthousiaste onderwijsprofessional met oog voor vernieuwing, een passie voor onderwijs, een positieve houding en de wens zich blijvend te ontwikkelen;
  • een leraar met een tweedegraads bevoegdheid wiskunde;
  • een enthousiaste collega die de leerlingen motiveert, begeleidt en stimuleert;
  • een teamspeler die goed samenwerkt met collega’s, sociaal en communicatief vaardig is.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB, conform cao-vo
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden jou een stimulerende werkomgeving waar onderwijsvernieuwing, professionalisering, maatwerk, passie en positiviteit hoog in het vaandel staan. De inschaling en salariëring is in schaal LB conform cao vo. Het dienstverband is tijdelijk voor 1 jaar. Bij goed functioneren kan het dienstverband omgezet worden in een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer Jan Jacob Jaasma (sectordirecteur). Hij is te bereiken op 0228 – 510 300. Of kijk op onze website www.martinuscollege.nl


 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Stuur dan je cv met motivatiebrief vóór 9 juni 2018 via de sollicitatieknop op onze website https://www.martinuscollege.nl/werken-bij/vacatures.html onder vermelding van vacaturenummer 18-04.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.