Vacature Groepsleerkracht in Amsterdam

Onderwijs

Over St. Jan

Naam school
St. Jan
Contactpersoon
Dhr. Jan Bakker
Plaats
Amsterdam
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
‘Je mag zijn wie je bent en worden wat je kunt’. Dat is het schoolmotto van de St. Jan. De school wil bereiken dat kinderen met plezier naar school gaan, daar gemotiveerd aan het werk zijn en zich optimaal ontwikkelen. De afgelopen jaren groeide St. Jan uit tot een gemengde en gewilde buurtschool met ongeveer 380 leerlingen. 
Kinderen verschillen en leren op diverse manieren. Op St. Jan wordt daar vanuit gegaan. Het beroep van leraar is daarom veelzijdig en de St. Jan biedt volop ruimte voor die veelzijdigheid. Leerkrachten hebben een onderzoekende houding en stimuleren de kinderen om te ontdekken wat hun eigen talenten en mogelijkheden zijn. 

Amsterdamse school
Basisschool St. Jan heeft een intiem, sfeervol en een goed onderhouden gebouw. Het staat ruim tachtig jaar in de Baarsjes en past in de stijl van de Amsterdamse school.

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht 
Plaatsingsdatum
17-5-2018
Met ingang van
1-8-2018
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4 tot 1,0
Omschrijving
Leerkrachten gezocht. Dit is jouw kans! Je kunt komen werken op een bruisende sprankelende school in Amsterdam West. Op onze school mag je zijn wie je bent en worden wat je kunt! Geïnspireerd? Lees dan snel verder.

Leerkrachten
Parttime/Fulltime
 
Periode
Tijdelijk van 1 augustus 2018 t/m 31 juli 2019 (met uitzicht op verlenging / vast dienstverband)

Salarisschaal
LA
 
De functie van Leerkracht bij de St. Jan
‘Je mag zijn wie je bent en worden wat je kunt’, dat is de visie van de St. Jan. Door talent te stimuleren, bieden wij onze leerlingen een evenwichtig ontwikkeling op zowel cognitief als sociaal-emotioneel gebied. Wij werken gedifferentieerd, dagen kinderen uit en vergroten hun kennis in een veilige omgeving. De St. Jan is een bruisende sprankelende school waar kinderen, ouders en leerkrachten elkaar kennen. Kunst zien wij als een bindende factor. Wetenschap, geschiedenis, kunst en techniek worden elk jaar verwerkt in uitzonderlijke kunstprojecten. Ook ouders en externen helpen ons hierbij en dat zorgt voor een duidelijke meerwaarde voor ons onderwijs. Je ziet deze meerwaarde ook terug in het aantal aanmeldingen voor onze school.

Jouw groep en de aanstelling
Per 1 augustus 2018 hebben op de St. Jan vacatureruimte voor drie fulltime banen. De vacatures kunnen zowel fulltime als parttime worden ingevuld. De vacatures zijn ontstaan door groei van het aantal leerlingen en het vertrek van collega’s, die dichter bij huis zijn gaan werken.
De invulling van je werkzaamheden en de inzet voor een groep in de onder-, midden of bovenbouw gebeurt in onderling overleg. 
 
Onderdeel van ASKO scholen
De ASKO zet zich bewust en actief in voor kwalitatief goed onderwijs. De ASKO vormt het bestuur van ruim 30 basisscholen in Amsterdam en omstreken. De scholen hebben verschillende onderwijsconcepten waardoor je als leerkracht kennis kunt maken met meerdere vormen van onderwijs. ASKO is actief met innovatieve ontwikkelingen, zoals traineeship voor startende leerkrachten, verrijkingsonderwijs, 21 ste eeuwse vaardigheden, de Day A Week school (project voor hoogbegaafde kinderen), Onderwijstijdverlenging, Opleiden in de School en leren met ICT.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
- Een afgeronde Pabo – opleiding

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LA
Arbeidsvoorwaarden
Ons aanbod
  • Onderdeel uitmaken van ASKO scholen met een passie voor kwalitatief goed onderwijs
  • Goede opleidingsmogelijkheden
  • Financieel aantrekkelijke reiskostenvergoeding
  • ASKO-studiedag voor iedere medewerker
  • Onderzoeksteam en leerteams binnen de scholen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ben je geïnteresseerd en wil je aan de slag als Leerkracht bij de St. Jan?
Neem dan meteen contact met ons op zodat we zo snel mogelijk kennis kunnen maken. We ontvangen graag jouw cv en korte motivatie via de solliciteerknop op de website!

Contactpersoon: Jan Bakker / Dieneke Blikslager
Directie van de St. Jan
Kortenaerstraat 32
1057 JN Amsterdam
Tel 020 6187481
E-mail stjan.directie@askoscholen.nl


Website:
www.stjanschool.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.