Vacature Medewerker ICT in Rotterdam e.o.

Onderwijs

Over Wolfert van Borselen scholengroep

Naam school
Wolfert van Borselen scholengroep
Contactpersoon
Afdeling Werving
Plaats
Rotterdam e.o.
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo
Beschrijving
Ruim 3500 leerlingen volgen hier, verdeeld over zeven locaties, onderwijs op maat: van Internationale Schakelklassen (ISK) tot en met 'International Baccalaureate' (IB), van vmbo tot en met tweetalig vwo, in het Nederlands en in het Engels.

Vacature

Functietitel
Medewerker ICT 
Plaatsingsdatum
17-5-2018
FTE
0,9
Omschrijving
We zoeken voor onze locaties Wolfert Lansing en Wolfert Dalton per 22 augustus 2018 een ervaren medewerker ICT voor ondersteuning op het gebied van hard- en software. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid.
Je gaat op beide locaties werken en we verwachten dat je doortastend te werk gaat en zelf initiatief neemt. Een flexibele instelling is nodig om daar aan de slag te gaan waar op dat moment de prioriteit ligt. We verwachten dat je dit ook zelf ziet en plant. Je hebt veel te maken met leerlingen, dus we zoeken iemand die affiniteit heeft met werken met jongeren. Ervaring met systemen en werken in het onderwijs is een pre.

Nadere informatie en solliciteren:
We zoeken iemand met een diploma in de ICT-sector op niveau mbo-4. Salaris conform salarisschaal 6 cao VO.ÂInformatie over onze scholen kun je vinden op onze websiteÂwww.wolfert.nlÂ
Sollicitaties kun je per email richten aan mevrouw Den Hertog, staffunctionaris P&O en beleid, viaÂsollicitatiewla@wolfert.nl.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
6
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.