Vacature 2e roostermaker havo/vwo in Beverwijk

Onderwijs

Over Kennemer College Havo-atheneum-gymnasium

Naam school
Kennemer College Havo-atheneum-gymnasium
Contactpersoon
Mevr. Karin Bol
Plaats
Beverwijk
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Het Kennemer College is een brede scholengemeenschap met een compleet onderwijsaanbod van praktijkonderwijs tot en met gymnasium. De school is gevestigd in Beverwijk en Heemskerk. De school is in beweging, is maatschappelijk betrokken en werkt toekomstgericht. Het Kennemer College is een school die leerlingen, met maatwerk, kansen wil bieden. We staan voor kwalitatief goed onderwijs in een uitdagend en veilig leer- en leefklimaat. De beide sectoren (vmbo/pro en havo/vwo) zijn uitstekend gehuisvest in gebouwen met een eigentijdse uitstraling en beschikken over moderne voorzieningen. Het Kennemer College is een aantrekkelijke werkgever, biedt coaching voor medewerkers en goede arbeidsvoorwaarden. Ook voor de medewerkers wil de school kansen bieden om zich verder te ontwikkelen. Van hen wordt verwacht dat zij zich met passie en betrokkenheid inzetten om waar te maken waar de school voor staat.

Vacature

Functietitel
2e roostermaker havo/vwo 
Plaatsingsdatum
17-5-2018
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,55 fte
Omschrijving
ONZE VRAAG
De 2e roostermaker is medeverantwoordelijk voor de jaar-, kwartaal- en lesroosters en organiseert, plant tentamen- en  examenzittingen. Tevens is hij/zij verantwoordelijk voor de dagroosters en roosters van diverse activiteiten.
Hiervoor verzamel je informatie over onderwijsprogramma's, aantallen klassen en/of groepen, inzetbaarheid van docenten en beschikbare onderwijsruimten. Je past, na overleg met betrokkenen, roosters aan als gevolg van bijzondere omstandigheden.
 
Een opleidingstraject maakt deel uit van het programma tijdens je inwerkperiode.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
Overige
Functie-eisen
JOUW PROFIEL
Je bent een stevige persoonlijkheid met een relevante mbo+-opleiding. Je hebt kennis van en ervaring met het werken in geautomatiseerde roosterprogramma’s. Kennis van het roosterprogramma Zermelo is een pré. Je kunt complexe afwegingen maken en hebt oog voor detail. Je bent accuraat en flexibel. Je bent vroeg in de ochtend beschikbaar.

JE WERKOMGEVING
Het uitgangspunt van het onderwijs binnen de school is het bieden van een uitdagende en veilige leeromgeving. Leerlingen kunnen actief en zelfstandig werken en  er wordt actueel en samenhangend onderwijs  aangeboden.
 
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring
Arbeidsvoorwaarden
WIJ BIEDEN
De vacature voor 0,55 fte betreft een tijdelijk dienstverband voor een jaar, met bij goed functioneren en voldoende formatie, uitzicht op een vast dienstverband.
Inschaling hangt af van kennis en ervaring.  

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
INTERESSE?
Inlichtingen kun je inwinnen bij de conrector J.C. van der Maas, te bereiken via 0251-234150.
Je sollicitatiebrief met CV kun je vóór 1 juni 2018 onder vermelding van de vacaturenaam mailen naar K. Bol-van Someren,
email: k.bol@kennemercollege.nl. 
Een functieomschrijving is op te vragen via: k.bol@kennemercollege.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.