Vacature Meester of juf voor de kleuters tot de zomervakantie in Capelle aan den IJssel

Onderwijs

Over DIT IS WIJS Rotterdam

Naam school
DIT IS WIJS Rotterdam
Contactpersoon
Dhr. Ronnie Pfeffer
Plaats
Capelle aan den IJssel
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Speciaal (Basis) Onderwijs
Beschrijving
DIT IS WIJS verzorgt vervanging vanaf één dag in het onderwijs. Dit betekent dat wij werken met een invalpool, maar ook opdrachten verzorgen voor de langere termijn. Wij hebben hierdoor een gevarieerd aanbod van uiteenlopende opdrachten binnen het onderwijs en dat biedt veel kansen! Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich binnen onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. Ontwikkeling is een belangrijke pijler binnen DIT IS WIJS en daar investeren wij dan ook graag in. Naast interne coaching worden er ook met regelmaat intervisie bijeenkomsten georganiseerd, zodat je kunt blijven doorgroeien. Samen zijn wij WIJS!

 

Vacature

Functietitel
Meester of juf voor de kleuters tot de zomervakantie 
Plaatsingsdatum
16-5-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
Omschrijving
De dagen van de week, het herkennen van vormen en structuur, kleuren binnen de lijntjes. Dit zijn slechts een paar onderwerpen die aan bod komen in groep 1 en groep 2. Vind jij het leuk om spelenderwijs te werken aan de ontwikkeling van kleuters? 

Je zorgt voor een prettig en veilig klimaat in de klas. Daarnaast ben je prima in staat om de kinderen structuur te bieden in je lessen. 
Samen met de groep in een kring zitten op maandagochtend om hun weekend te bespreken? Buitenspelen op het plein op dinsdagmiddag? Op donderdagochtend in groepjes knutselen? Op vrijdagmiddag gezamenlijk spelletjes doen? 

Jij bent de leraar die in korte tijd een band opbouwt met je leerlingen en met jouw optimisme weet je ze te activeren, stimuleren en motiveren.

Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan direct.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
  • Je bent in het bezit van een pabo-diploma (of je zit in de afrondende fase van de opleiding)
  • Je beschikt over de kennis met betrekking tot de diverse leerlijnen
  • Je hebt relevante ervaring in het basisonderwijs opgedaan
  • Je zorgt voor rust en regelmaat binnen de groep 
  • Je hebt affiniteit met kleuters

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
DIT IS WIJS biedt gratis trainingen en workshops om je te blijven ontwikkelen als onderwijsprofessional en een persoonlijke coach die standby staat om jou te voorzien van tips & tricks. Daarnaast kun je op basis van invalwerk ook middels een vast contract via DIT IS WIJS werken en ontvang je reiskostenvergoeding. Via onze Brede School kun je leuke workshops geven als afwisseling op de dagelijkse werkzaamheden.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Na een eerste screening op basis van cv krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Capelle a/d IJssel. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.