Vacature Lesgevend medewerker Engels 1e graads in Bilthoven

Onderwijs

Over Stichting Werkplaats Kindergemeenschap

Naam school
Stichting Werkplaats Kindergemeenschap
Contactpersoon
Mevr. Yvonne Vermeulen
Plaats
Bilthoven
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
De Werkplaats Kindergemeenschap is een school voor VMBO-t, HAVO, atheneum en gymnasium, opgericht door Kees Boeke. Sinds september 2006 bewonen we een nieuw schoolgebouw waarin we werken in teams en domeinen. We bieden uitdagend onderwijs, creativiteit en een stimulerend werkklimaat.

Vacature

Functietitel
Lesgevend medewerker Engels 1e graads 
Plaatsingsdatum
16-5-2018
Met ingang van
01-08-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
ca. 0,3
Aantal uren
ca. 12
Omschrijving
De Werkplaats Kindergemeenschap is een school voor VMBO-t, HAVO, atheneum en gymnasium, opgericht door Kees Boeke. We werken in een prachtig modern schoolgebouw dat volledig is toegerust voor onze manier van werken in teams en domeinen. We bieden uitdagend onderwijs, creativiteit en een stimulerend werkklimaat.
 
Als lesgevend medewerker maak je deel uit van een team dat het onderwijs verzorgt voor een aantal werkers dat verdeeld is over 6 klassen en 2  leerjaren. Kenmerkend voor het werkplaatsleren is samen leren en creëren. Het onderwijs wordt in samenhang aangeboden waarbij iedereen van iedereen leert. De werkers en medewerkers vinden hun thuisbasis in het domein.
 
We vragen van je dat je wilt bijdragen aan vernieuwend onderwijs, dat je een teamspeler bent en stressbestendig.
We bieden je een inspirerende en boeiende werkomgeving, een prachtig schoolgebouw in de mooie omgeving van Bilthoven, een enthousiast team van medewerkers en een domein vol enthousiaste werkers.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Volgens CAO VO

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor nadere inlichtingen kun je contact opnemen met Yvonne Vermeulen, staffunctionaris P&O, bereikbaar op telefoonnummer 030-2282841. Ook kun je op de website www.wpkeesboeke.nl uitgebreide informatie vinden over de school.

Ben je geïnteresseerd in de functie, mail dan uiterlijk 13 juni je sollicitatie met CV aan Sharon Dolman. Mailadres: s.dolman@wpkeesboeke.nl
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.