Vacature Nask1 in IJmuiden

Onderwijs

Over Technisch College Velsen/Maritiem College IJmuiden

Naam school
Technisch College Velsen/Maritiem College IJmuiden
Contactpersoon
Dhr. F. Out
Plaats
IJmuiden
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo
Beschrijving
 Het Technisch College Velsen, onderdeel van Dunamare Onderwijsgroep, is een categorale technische school met 425 leerlingen. De school verzorgt vmbo-onderwijs, van basisberoepsgerichte leerweg tot en met gemengde leerweg. De school kenmerkt zich door drie sterke punten: veiligheid, maatwerk en techniek. Praktijkgericht onderwijs, een veilige leeromgeving en een steeds groter wordende integratie in het bedrijfsleven zijn wezenlijke kenmerken van het Technisch College Velsen. Leerlingen kunnen zich zowel persoonlijk als op hun vakgebied ontplooien, zodat ze na het behalen van hun vmbo-diploma door kunnen stromen naar het mbo. Door de nauwe band tussen de school en het bedrijfsleven in de regio is de aansluiting met en de doorstroom naar het bedrijfsleven erg goed.

 

Vacature

Functietitel
Nask1 
Plaatsingsdatum
16-5-2018
Met ingang van
01-08-2018
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1
Aantal uren
26
Omschrijving
 
Wij zoeken m.i.v. het nieuwe schooljaar een docent(e) nask1 voor 1 Fte voor onderbouw en bovenbouw vmbo (Basis, Kader en Gemengde Leerweg). Bij voorkeur bevoegd of anders bereid tot studeren.
De docent gaat werken op onze locatie Briniostraat 12 in IJmuiden.

Een LC of LD functie is eventueel bespreekbaar.

Het Technisch College Velsen, onderdeel van Dunamare Onderwijsgroep, is een categorale technische vmbo school met 425 leerlingen. De school verzorgt praktijkgericht onderwijs volgens het eigen onderwijsconcept 'Ons Leren' dat gebaseerd is op het Natuurlijk Leren. Een veilige leeromgeving en een steeds groter wordende integratie in het bedrijfsleven zijn belangrijk doelen van het Technisch College Velsen. Leerlingen kunnen zich zowel persoonlijk als op hun vakgebied ontplooien, waarna ze na het behalen van hun vmbo-diploma door kunnen stromen naar het mbo. Door de nauwe band tussen de school en het bedrijfsleven in de regio is de aansluiting met en de baankans in het bedrijfsleven erg goed. 
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads
Functie-eisen
De school biedt aantrekkelijk voorbereidend beroepsonderwijs aan volgens de uitgangspunten van het competentiegericht onderwijs en het vrije leren. Aandacht voor de ontwikkeling van een kind en het leveren van maatwerk staan centraal. Wij verwachten van onze nieuwe collega dat hij/zij deze visie onderschrijft en in staat is om dit verder vorm te geven en te ontwikkelen, tezamen met een team. Ontwikkelingsgericht zijn, organisatorisch sterk, kunnen reflecteren en samenwerken zijn belangrijke vaardigheden.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB (eventueel LC of LD)

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Sollicitatie zo spoedig mogelijk bij de heer Frank Out, f.out@technischcollegevelsen.nl

Voor meer informatie kunt u mailen naar of bellen met de heer Out (06 435 444 85)
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.