Vacature Docent Nederlands in regio Rijnland

Onderwijs

Over mboRijnland

Naam school
mboRijnland
Contactpersoon
mboRijnland, Recruitment
Plaats
regio Rijnland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Beschrijving
Over mboRijnland
Trots op mbo

In onze naam benadrukken we hoe trots we zijn op ons middelbaar beroeps­onderwijs. Wij leiden studenten op tot echte vakmensen. Vakkrachten die echt iets toevoegen aan onze omgeving. Ook geven we studenten de kans om zich persoonlijk te ontwikkelen. Wij geloven in hun mogelijkheden, in hun talenten, in hun drijfveren. Onze studenten hebben de toekomst.

Méér dan mbo

Ons motto is: méér dan mbo. Studenten leren bij ons niet alleen een beroep. Ze ontwikkelen zich ook persoonlijk en leren hun eigen weg in de samenleving te vinden. We bieden excellente leertrajecten en keuzevakken aan. Bovendien geven we naast middelbaar beroepsonderwijs ook cursus­sen en trainingen aan bedrijven en instellingen. Ook kun je bij ons terecht voor voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (vavo). Wij geven studenten de kans om zich vanuit hun passie en interesses te ontwikkelen.

Onze regio

Ons onderwijs draagt bij aan de ontwikkeling van de regio Rijnland. Het is de regio waarin we samenwerken met bedrijven, andere onderwijsinstellingen, politiek en maatschappelijke instellingen.  Dat doen we vanuit onze scholen in:

  • Alphen aan den Rijn;
  • Gouda;
  • Leiden;
  • Leidschendam-Voorburg;
  • Woerden;
  • Zoetermeer.
Rijnlands denken

mboRijnland verwijst ook naar het Rijnlands denken. Vakmanschap, vertrouwen en verbinding zijn waarden die daarin voorop staan. Allereerst leiden we studenten op tot echte vakmensen, iedere dag weer. We vertrouwen daarbij op hun ambities en talenten. Ook geloven we in ons eigen vakman­schap. We hebben ruim 1.700 collega’s met een schat aan ervaring en vakken­nis. Met die expertise zorgen we dat studenten zich verder ontwikkelen. Dat doen we samen met anderen. Want in verbinding kun je ontwikkelen.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 
Plaatsingsdatum
16-5-2018
Met ingang van
1-8-2018
Soort vacature
Fulltime
FTE
1,0 FTE
Omschrijving

Voor het mboCollege Gezondheidszorg zoeken wij een docent Nederlands. Het mbocollge verzorgt de BOL- en BBL-opleidingen verpleegkunde, verzorgende IG / maatschappelijke zorg 3 en maatschappelijke zorg 4. Het team wordt aangestuurd door een onderwijskundig teamleider.

De docent Nederlands die wij zoeken is een docent die in staat is studenten te stimuleren en te begeleiden, die beschikt over goede communicatieve vaardigheden, een grote didactische flexibiliteit en goed kan samenwerken. De hoofdlocatie voor deze vacature is Gouda.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Bij voorkeur heb je een lerarenopleiding afgerond (1e of 2e graads), en heb je ervaring op meerdere niveau's. Maar heb je wel ervaring en voldoe je aan onderstaande eisen dan komen we graag met je in gesprek over de mogelijkheden. 

Daarnaast heb je de volgende kwaliteiten

- je beschikt over relevante opleiding en/of werkervaring;
- je hebt aantoonbaar hbo werk- en denkniveau;
- je hebt ervaring en affiniteit met curriculumontwikkeling en onderwijsvernieuwing;
-  je hebt affiniteit met de doelgroep mbo/studenten;

Mocht je geen bevoegdheid hebben dan wordt verwacht dat je bereid bent een tweedegraads lerarenopleiding te volgen.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB/LC
Arbeidsvoorwaarden
Je komt terecht in een ambitieus team dat hard werkt aan een ambitieuze school met gepassioneerde vakkundige medewerkers. Je krijgt de gelegenheid om jouw kennis over de volle breedte toe te passen. Als je extra cursussen of trainingen nodig hebt, zijn daar volop mogelijkheden voor. Daarnaast kun je rekenen op
- afhankelijk van je ervaring, opleiding, ervaring en bevoegdheid word je ingeschaald in de functie van docent LB (maximaal
€ 4.019,-) of docent LC (maximaal € 4.553,-) .
-     Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract met ingang van 1 augustus 2018.
-     bijdrage aan ziektekostenverzekering;
-     deelname aan de Bring Your Own Device-regeling, waarbij je een tegemoetkoming krijgt in de kosten van een headset  en laptop.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Meer weten?

Vragen over de inhoud van de functie of de procedure kun je stellen aan Linda Bellettini, teamleider MBO College Gezondheidszorg, telefoonnummer: 088-2221777 / 06-12723908.

Solliciteren?

Indien je wil solliciteren naar de functie van docent Nederlands dan ontvangen wij graag, uiterlijk 1 juni 2018,  een sollicitatiebrief en curriculum vitae, waarin je naast een motivatie voor de geschiktheid voor deze functie eveneens je geschiktheid voor MBO College Gezondheidszorg kenbaar maakt.

Wij ontvangen je sollicitatie bij voorkeur via onze website, maar je kunt ook gebruik maken van de knop "solliciteren" onderaan deze vacaturetekst.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.