Vacature Docent ICT, locatie Zoetermeer in regio Rijnland

Onderwijs

Over mboRijnland

Naam school
mboRijnland
Contactpersoon
mboRijnland, Recruitment
Plaats
regio Rijnland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Beschrijving
Over mboRijnland
Trots op mbo

In onze naam benadrukken we hoe trots we zijn op ons middelbaar beroeps­onderwijs. Wij leiden studenten op tot echte vakmensen. Vakkrachten die echt iets toevoegen aan onze omgeving. Ook geven we studenten de kans om zich persoonlijk te ontwikkelen. Wij geloven in hun mogelijkheden, in hun talenten, in hun drijfveren. Onze studenten hebben de toekomst.

Méér dan mbo

Ons motto is: méér dan mbo. Studenten leren bij ons niet alleen een beroep. Ze ontwikkelen zich ook persoonlijk en leren hun eigen weg in de samenleving te vinden. We bieden excellente leertrajecten en keuzevakken aan. Bovendien geven we naast middelbaar beroepsonderwijs ook cursus­sen en trainingen aan bedrijven en instellingen. Ook kun je bij ons terecht voor voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (vavo). Wij geven studenten de kans om zich vanuit hun passie en interesses te ontwikkelen.

Onze regio

Ons onderwijs draagt bij aan de ontwikkeling van de regio Rijnland. Het is de regio waarin we samenwerken met bedrijven, andere onderwijsinstellingen, politiek en maatschappelijke instellingen.  Dat doen we vanuit onze scholen in:

  • Alphen aan den Rijn;
  • Gouda;
  • Leiden;
  • Leidschendam-Voorburg;
  • Woerden;
  • Zoetermeer.
Rijnlands denken

mboRijnland verwijst ook naar het Rijnlands denken. Vakmanschap, vertrouwen en verbinding zijn waarden die daarin voorop staan. Allereerst leiden we studenten op tot echte vakmensen, iedere dag weer. We vertrouwen daarbij op hun ambities en talenten. Ook geloven we in ons eigen vakman­schap. We hebben ruim 1.700 collega’s met een schat aan ervaring en vakken­nis. Met die expertise zorgen we dat studenten zich verder ontwikkelen. Dat doen we samen met anderen. Want in verbinding kun je ontwikkelen.

Vacature

Functietitel
Docent ICT, locatie Zoetermeer 
Plaatsingsdatum
16-5-2018
Met ingang van
1-8-2018
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,8 - 1 FTE
Omschrijving

Voor het MBO College Techniek & ICT zijn wij op zoek naar een docent die opleidingen gaat verzorgen op niveau 2, 3 en 4 aan, zowel in BOL als BBL. Het MBO College heeft locaties in Leiden, Gouda en Zoetermeer. Speerpunten van het MBO College Techniek & ICT liggen de komende twee jaren op het terrein van kwaliteit, innovatie van technisch onderwijs, co-creatie, versterken van de regionale samenwerking met het bedrijfsleven en professionalisering van de onderwijsteams.

Het betreft een flexibele functie, waarbij een part-time aanstelling tot de mogelijkheden behoort.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Heb jij ervaring en technische kennis met onder andere applicatiebeheer en het installeren van hard- en software? Denk hierbij aan  Linux en Microsoft, Client en Server omgevingen, ITIL en sevicedesk.

Bij voorkeur heb je een lerarenopleiding afgerond, maar werk je als zelfstandige of in het bedrijfsleven, en heb je interesse om jonge mensen voor je vakgebied op te leiden? En kies je daarnaast bewust voor voor het lesgeven in het middelbaar beroepsonderwijs aan studenten in de leeftijdcategorie van 16-25 jaar. Dan komen we graag met je in gesprek over de (part-time) mogelijkheden. 

Daarnaast heb je de volgende kwaliteiten
- je bent goed in het motiveren van anderen
- je maakt makkelijk contacten
- je volgt de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied  
- je bent een teamspeler 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB/LC
Arbeidsvoorwaarden

Je komt terecht in een ambitieus team dat hard werkt aan een ambitieuze school met gepassioneerde vakkundige medewerkers. Je krijgt de gelegenheid om jouw kennis over de volle breedte toe te passen. Als je extra cursussen of trainingen nodig hebt, zijn daar volop mogelijkheden voor. Daarnaast kun je rekenen op

-     afhankelijk van je ervaring, opleiding, ervaring en bevoegdheid word je ingeschaald in de functie van docent LB of docent LC. De functies zijn gewaardeerd in schaal LB (maximaal € 4.019,-) of LC (maximaal € 4.553,-) van de cao MBO.
-     Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract met ingang van 1 augustus 2018.
-     bijdrage aan ziektekostenverzekering;
-     deelname aan de Bring Your Own Device-regeling, waarbij je een tegemoetkoming krijgt in de kosten van een headset  en laptop.
-  een functie voor een jaar, die we bij goed functioneren grag omzetten in een vast dienstverband

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Meer weten?

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Wijnand Schilperoort, onderwijskundig teamleider ICT Beheer, telefoonnummer 06 2293 8588

Solliciteren?

Als je wilt solliciteren op deze vacature, ontvangen wij graag voor 1 juni a.s. een sollicitatiebrief met curriculum vitae. Wij ontvangen je reactie bij voorkeur via onze website maar je kunt ook gebruik maken van de knop ‘solliciteren’ op deze pagina.   

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.