Vacature Leraar NT2 in Zwolle

Onderwijs

Over Deltion College

Naam school
Deltion College
Contactpersoon
Dhr. van Zuthem
Plaats
Zwolle
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Beschrijving
Jong of oud, bedrijf of instantie, studerend of werkend: Deltion is er voor iedereen!

Voor mbo-opleidingen, bij- of omscholing, maatwerk voor bedrijven, als inspirerende werkgever of als samenwerkingspartner. Wij werken dagelijks met overgave aan de leerroutes van onze studenten. Wij leveren als partner een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de regionale arbeidsmarkt. Wij zijn gevestigd op een bruisende school in onderwijsstad Zwolle.

Met uitdagende faciliteiten en een brede maatschappelijke blik stimuleren we studenten en medewerkers om zich zo succesvol mogelijk te ontwikkelen in hun beroep, in de maatschappij en in hun persoonlijk leven.
Wij weten dat open staan voor andere meningen ons sterker maakt. We zijn daarom steeds op zoek naar feedback op ons handelen. Zo bouwen wij dagelijks verder aan onze lerende organisatie.

Wij zijn aanspreekbaar op onze waarden betrouwbaarheid, transparantie en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Deltion verzorgt voor 14.500 jongeren en volwassenen beroepsonderwijs op middelbaar niveau. Er werken rond de 1.300 medewerkers als docent, instructeur, management of in staffuncties.

 

Vacature

Functietitel
Leraar NT2 
Plaatsingsdatum
16-5-2018
Met ingang van
Per direct
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
Omschrijving
Wij zoeken een nieuwe collega 
We zoeken per direct een ervaren, enthousiaste en betrokken NT2 docent voor cursussen in de Regio Zwolle. Met jouw enthousiasme, kennis en kunde, zorg je ervoor dat iedere les weer een bijzondere ervaring voor de cursist wordt. Wij hebben homogene groepen, maar soms moet je ook maatwerk kunnen leveren. Verder vind je het een uitdaging om met meerdere niveaus per groep te werken, want jij kan differentiëren als de beste!

Wie zijn wij 
Het Deltion College in Zwolle is een regionale mbo-instelling met ruim 15.000 studenten en meer dan 400 afstudeerrichtingen. Deltion verzorgt naast reguliere beroepsopleidingen voor jongeren en vakgerichte cursussen voor volwassenen, specifieke inburgerings- en alfabetiseringscursussen. Dit doen wij in Zwolle, maar o.a. ook op leslocaties in Kampen, Steenwijk en Hardenberg. Deltion Business verzorgt als stichting binnen het Deltion College de coördinatie van deze cursussen.

Het team
Je komt in een hardwerkend team waar iedereen passie voor de doelgroep deelt. Ons team wordt gekenmerkt als ervaren, betrokken en wij staan open voor elkaar en voor elkaars advies. De randvoorwaarden van goed lesgeven zijn bij ons geborgd. Je wordt als docent ondersteunt door de Backoffice en een intake-medewerker waaraan je vragen kan stellen. Samen plezier hebben in het werk, dat vinden wij zeer belangrijk! 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Je functieprofiel
- Een NT2-diploma is een must, maar ben je nog 
  in opleiding: dan nodigen wij je ook uit om te reageren;
- Mogelijk is je NT2-diploma aangevuld met een
  PABO-diploma of een 1e/2e graads bevoegdheid Nederlands;
- Je kan omgaan met diverse groepstrajecten: alfa, inburgering, 
  taalstages en WEB-groepen in de buitengebieden;
- Je bent in bezit van een rijbewijs en een auto;
- Je bent minimaal 2 dagdelen per week beschikbaar.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij jou
Wij bieden je in eerste instantie een tijdelijk dienstverband tot februari 2019, maar met voldoende werkaanbod en tevredenheid van beide kanten, kan het contract verlengd worden. Het salaris is in overeenstemming met de zwaarte van de functie als NT2-docent.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Iets voor jou?
Heb je dit gelezen en ben je geïnteresseerd in deze functie? Vertel ons in je sollicitatiebrief wat voor kennis en kunde je meeneemt én waarom de doelgroep inburgeraars en laaggeletterden jou zo raken!
Vul vóór 30 mei 2018 het sollicitatieformulier in, en voeg je motivatiebrief en cv bij.

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Hetty Groot Koerkamp (opleidingsmanager Educatie), telefoonnummer 038-85 34315.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.