Vacature Docent Wiskunde 1e/2e graads in Den Haag

Onderwijs

Over Christelijk Gymnasium Sorghvliet

Naam school
Christelijk Gymnasium Sorghvliet
Contactpersoon
Dhr. S. Zuiderwijk
Plaats
Den Haag
Denominatie
Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
gymnasium
Beschrijving
Sorghvliet is een categoriaal gymnasium met ongeveer 800 leerlingen en 70 docenten. Kernwoorden: kleinschalig, korte lijnen, geheel zelfstandig, christelijk, erg actief, hoge kwaliteit.

Sorghvliet leidt leerlingen op tot betrokken, onderzoekende en autonoom denkende wereldburgers. Onze leerlingen hebben besef van de eigen identiteit, cultuur en tradities, beschouwen de steeds veranderende wereld en dragen actief bij aan het verbeteren ervan. Onze leerlingen trekken de wereld in en voor onze leerlingen halen we de wereld ook binnen. Een Sorghvliet-diploma is niet een droge optelsom van je resultaten voor schoolexamens en examens; docenten op Sorghvliet bieden dan ook meer dan een standaardprogramma. 
 
Bijzonderheden
Wij zoeken naar docenten die enthousiast worden van kritische en leergierige leerlingen, die graag wat extra's doen om de leerlingen te motiveren en die houden van een actieve school waarin ook naast de lessen heel veel gebeurt. We bieden een plezierige werkomgeving met een prima sfeer en ondersteuning waar dat nodig mocht zijn. 
Op Sorghvliet rekenen we erop dat elke docent zichzelf ontplooit. Ons uitgangspunt is dat onze leerlingen goed en boeiend les krijgen. We bieden docenten daarom gelegenheid zich verder te ontwikkelen door onder meer intervisie en coaching. 
Vanaf het schooljaar 2017-2018 werken leerlingen op Sorghvliet in de klassen 2, 3 en 4 met een chromebook, in het schooljaar 2018-2019 zullen klas 1 t/m 5 met een chromebook werken. Docenten krijgen op die manier een extra hulpmiddel om gevarieerde en gedifferentieerde lessen te verzorgen.
Sorghvliet is een christelijk gymnasium. Van sollicitanten verwachten wij dat zij de christelijke identiteit van de school onderschrijven, door mee te werken aan activiteiten rond onze identiteit.

Vacature

Functietitel
Docent Wiskunde 1e/2e graads 
Plaatsingsdatum
16-5-2018
Met ingang van
01-08-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,4000-0,5000
Aantal uren
10 lessen
Omschrijving
De vacature is in eerste instantie een tijdelijke aanstelling voor 10 lessen. Bij gebleken geschiktheid is er een mogelijkheid dat er tussen oktober 2018 en maart 2019 extra uren ter vervanging van zwangerschapsverlof aan de vacature worden gekoppeld. Ervaring met het vak Onderzoeken en Ontwerpen is een pré!

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads of 2e graads
Functie-eisen
Op Sorghvliet worden docenten liefst zo breed mogelijk ingezet. Daarom hebben we altijd de voorkeur voor een eerstegraads bevoegd docent. Onze wiskundemethode maakt veel gebruik van digitale hulpmiddelen, ervaring daarmee is dan ook een vereiste. In klas 1 tot en met 5 hebben onze leerlingen een chromebook en werken we veel met Google Classroom. Ervaring met Google Classroom is dus een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB/LC
Arbeidsvoorwaarden
Docenten op Sorghvliet krijgen een Chromebook tot hun beschikking. Sorghvliet kent een LD-promotiebeleid dat gebaseerd is op competenties. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Geselecteerde kandidaten voeren twee gesprekken: één met de sectie en één met de schoolleiding. Ook leden van de personeelsraad en leerlingenraad worden bij de procedure betrokken.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.