Vacature Docent Engels 2e graad op Ulenhofcollege Doetinchem in Doetinchem

Onderwijs

Over Samenwerking Doetinchem

Naam school
Samenwerking Doetinchem
Contactpersoon
Mevr. C. Leeuwenburgh
Plaats
Doetinchem
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
mavo, havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Samenwerking Doetinchem
Achterhoek VO is het bestuur van de drie Doetinchemse scholengemeenschappen Ludger College, Rietveld Lyceum en Ulenhofcollege en is verantwoordelijk voor een goed, breed en toekomstbestendig onderwijsaanbod in Doetinchem.
Vanwege de terugloop van het aantal leerlingen in Doetinchem en omgeving heeft het bestuur, na goed onderzoek en veel overleg, de keuze gemaakt om van drie naar twee scholen te gaan. De huidige drie scholen gaan op in twee nieuw te vormen scholen. In 2020 starten de brugklassen van de twee nieuwe scholen.
 
Wat betekent dit voor de huidige leerlingen en de aankomende brugklasser?
De leerlingen van de huidige scholen en de nieuwe brugklassers van komend schooljaar (2018/2019) ronden hun schoolloopbaan gewoon af op het Ludger College, Rietveld Lyceum of Ulenhofcollege.
 
Hoe nu verder?
Momenteel zijn we bezig om het onderwijs van de twee nieuwe scholen te ontwerpen. We maken daarbij dankbaar gebruik van inbreng van onder meer leerlingen, ouders, ouders van toekomstige leerlingen, vertegenwoordigers uit het basisonderwijs en van de samenleving. We ontwerpen twee onderscheidende, moderne scholen waarin het beste uit de huidige drie scholen terugkomt.

 

Vacature

Functietitel
Docent Engels 2e graad op Ulenhofcollege Doetinchem 
Plaatsingsdatum
16-5-2018
Met ingang van
schooljaar 18-19
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
ca. 1,0000
Omschrijving
Binnen het cluster ‘Samenwerking Doetinchem’  zoeken we op het Ulenhofcollege voor het schooljaar 2018-2019:
 
Docenten Engels 2e graad
(voor ca. 1,0 fte.)
 
Ook deeltijders worden van harte uitgenodigd om te reageren. Het betreft reguliere uren voor de locatie in Doetinchem. 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen
Ulenhofcollege
Werken bij het Ulenhofcollege betekent werken in een schoolorganisatie waarin professionals, samen met  collega’s van het Ludger College en het Rietveld Lyceum, twee andere vo scholen in Doetinchem, toewerken naar twee nieuw te formeren scholen in 2020. Op professionele wijze werken wij aan een uitdagende en ondernemende leeromgeving voor onze leerlingen.

Jouw Profiel
Je hebt hart voor de leerling, daagt hem uit tot ontdekking van nieuwe inzichten in een duidelijk gestructureerd leerklimaat. Je bent een teamspeler en onderschrijft de missie en visie zoals beschreven in het schoolplan.  Een passende onderwijsbevoegdheid is gewenst, maar ook studerende docenten worden uitgenodigd te solliciteren. Relevante werkervaring is een pré. 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden
De functie is gewaardeerd in schaal LB. De CAO Voortgezet Onderwijs is van toepassing. Daarnaast heeft Achterhoek VO een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden voor haar medewerkers vastgelegd.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Meer informatie
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met mevrouw D. Freriks, sectordirecteur. Telefoonnummer van het Ulenhofcollege is 0314-378787. Bekijk ook onze website voor meer informatie.
 
Jouw sollicitatie
Je kunt jouw sollicitatiebrief met motivatie en een recente CV tot en met 27 mei 2018 uitsluitend via Meesterbaan versturen aan het Ulenhofcollege, ter attentie van mevrouw C. Leeuwenburgh, Personeelsfunctionaris.
 
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid. Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.