Vacature Docent Engels in Den Haag

Onderwijs

Over Hofstad Mavo Havo

Naam school
Hofstad Mavo Havo
Contactpersoon
Dhr. F.J.W. Smiers
Plaats
Den Haag
Denominatie
Interconfessioneel
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, havo
Beschrijving
Hofstad Mavo Havo (Theoretische Leerweg, onderbouw Havo, waaronder H/TL-kansenklassen én een brugklas Kader/TL) is een relatief kleine school waar de leerling en het leerproces centraal staat. Bij ons is een leerling zeker geen nummer ! Het docententeam op Hofstad Mavo Havo is jong, enthousiast en ondernemend. Dit maakt ons tot een school waar "nieuwe" docenten zich snel thuis voelen. De begeleider op school (BoS) zorgt verder voor een prima ontvangst en voor een begeleiding op maat. In onze advertenties zult u altijd aantreffen dat we op zoek zijn naar docenten die zich herkennen in het volgende profiel: "Een teamspeler voor de organisatie en een coach voor de klas". De slogan van onze school is: "Kies voor je talent". Dit geldt niet alleen voor onze leerlingen maar natuurlijk ook voor onze medewerkers en sollicitanten. We zien uw reactie dan ook met veel plezier tegemoet.

Vacature

Functietitel
Docent Engels 
Plaatsingsdatum
16-5-2018
Met ingang van
01-08-2018
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,75-1
Aantal uren
21-28
Omschrijving
Met ingang van 1 augustus 2018 ontstaat vanwege het vertrek van een collega op Hofstad Mavo Havo de volgende vacature:
 
  • Engels, ca. 0,75 tot 1 FTE
 
Het gaat op onze school om de onderwijstypen K/TL, TL, havo-TL en havo. De te geven lessen worden zowel in de onder- als in de bovenbouw gegeven. Tevens is het zeer gewenst dat de nieuwe collega ook een mentoraat kan invullen. Ervaring met coaching is eveneens een belangrijk pluspunt.
 
Gezocht wordt naar docenten die zich herkennen in het volgende profiel:
'Een teamspeler voor de organisatie en een coach voor de klas. Een moderne docent die zijn vakoverstijgende visie met een activerende didactiek vorm kan geven.'
 
Interesse naar bovengenoemde functie kan door middel van een motivatiebrief en een CV kenbaar gemaakt worden aan de directeur van Hofstad Mavo Havo, de heer drs. F.J.W. Smiers (smr@hofstadmavohavo.nl).
 
In de motivatie moet in ieder geval tot uiting komen hoe de kandidaat denkt over talentontwikkeling en gepersonaliseerd onderwijs.
 
Vanwege de inhoud van de vacature gaat de voorkeur uit naar een bevoegde en ervaren docent (tweede graad). Ook studenten die in de afrondende fase van hun studie zijn beland, mogen solliciteren.
 
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.