Vacature Leraar Ondergrondse Infratechniek in Den Bosch

Onderwijs

Over Koning Willem I College

Naam school
Koning Willem I College
Contactpersoon
Dhr. Van Nistelrooij
Plaats
Den Bosch
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Beschrijving
Het Koning Willem I College is een vooruitstrevend Regionaal Onderwijs Centrum (ROC) voor middelbaar beroepsonderwijs, vervolgonderwijs en educatie. We zijn een echt Community College, een bruisend middelpunt van binnen- en buitenschoolse activiteiten die het leren bevorderen en met een grote maatschappelijke betrokkenheid. Het college biedt je gelegenheid om ambities vorm te geven binnen een plezierige, inspirerende en informele werkomgeving. Dat dit door medewerkers zo wordt ervaren, blijkt Uit de medewerkerstevredenheidsonderzoeken die regelmatig gehouden worden. In 2015 is het college vanuit “het beste werkgeversonderzoek” verkozen tot beste onderwijswerkgever en behaalden we de 6de plaats van beste werkgevers in het land. Het Koning Willem I College hecht veel belang aan de kwaliteit van de medewerkers. Zij worden beschouwd als professionals en krijgen optimale kansen om zich (verder) te ontwikkelen.

Onze Missie
Het succes van de student is de reden van ons bestaan

Onze Visie
Gewoon een goede school

Onze Kernwaarden
· Wij zijn een community college
· Wij spreken alle talenten aan
· Wij voeden creatief denken
· Wij verleggen grenzen
· Wij gaan voor een betere wereld
 
Bijzonderheden

Vacature

Functietitel
Leraar Ondergrondse Infratechniek 
Plaatsingsdatum
16-5-2018
Met ingang van
Nieuwe schooljaar
Referentienummer
20180504
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,0
Aantal uren
22
Omschrijving
Ben jij in staat om middels boeiende lessen de studenten ondergrondse infratechniek op te leiden? Heb je een brede technische achtergrond in de GWW en ben je pedagogisch onderlegd? Lees dan verder want dit kan de juiste stap in jouw loopbaan zijn.

Leraar Ondergrondse Infratechniek

De Middelbare Techniek School (MTS) biedt technische opleidingen aan op verschillende locaties in de omgeving ’s-Hertogenbosch en daarbuiten. Onze MTS verzorgt opleidingen voor ongeveer 1450 BOL- en BBL-studenten en doet dat met ruim 60 medewerkers. Er is een grote verscheidenheid aan opleidingen binnen de richtingen Elektrotechniek, Installatietechniek, Metaaltechniek, Procestechniek, Koude Techniek en Hightech Metalelektro.

Voor deze afdeling zijn we op zoek naar een gemotiveerde, flexibele en collegiale Leraar Ondergrondse Infratechniek (Gas, Water en Warmte). In deze functie verzorg je de lessen veelal bij de bedrijfsscholen op locatie zoals bij Brabant Water / GOA leidingtechniek in Eindhoven, Enexis in Eindhoven en Rasenberg-Apk-groep in Dongen.
 
Taakomschrijving
• De leerlingen op een plezierige en effectieve wijze lesgeven, afgestemd op hun opleiding, leerwensen en beginniveau.
• Het begeleiden van leerlingen op school en/of in de praktijk.
• Het samenstellen van leer- en oefenmateriaal en van de les- en leermethode, alsmede de begeleiding en beoordeling van werkstukken en afstudeerprojecten.
• Het leveren van een bijdrage aan het samenstellen van onderwijsprogramma’s, het ontwikkelen van voorstellen voor (onderwijs)vernieuwing en de advisering van het management op dat gebied.
• Een bijdrage leveren aan de afstemming van het proces m.b.t. toetsing en examinering alsmede het leveren van een bijdrage aan de toetsontwikkeling.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Kennis
• Kennis van en ervaring met de vakgebieden en de bedrijfspraktijk (kabels en leidingen en het aansluiten van gas, water en elektra).
• Algemene theoretische kennis van pedagogische en didactische methoden en technieken.
 
Vaardigheden
• Vaardig in het overdragen van kennis.
• Vaardig in het begeleiden en motiveren van leerlingen en het opzetten van onderwijsprogramma’s.
• Vaardig in het toepassen van didactische methoden en technieken.

Opleidingseisen
• Afgeronde tweedegraads lerarenopleiding (bijvoorbeeld PTH) of;
• In bezit van een relevant hbo-diploma (zoals Elektrotechniek, Werktuigbouwkundige Installaties of vergelijkbaar) en de bereidwilligheid om het Pedagogisch Didactisch Getuigschrift (PDG) te behalen of;
• Een afgeronde mbo niveau 4 opleiding in relevante richting en de bereidwilligheid om een 4-jarige lerarenopleiding te volgen.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB of 9
Arbeidsvoorwaarden
• Het maximum salaris dat bij de aanstelling hoort is € 4019,- bruto op basis van een fulltime betrekking.
• Indien er sprake is van een ontwikkeltraject dan bedraagt het maximale aanvangssalaris € 3610,- bruto op basis van een fulltime aanstelling (schaal 9).
Voor wat betreft zij-instromers: het PDG-traject wordt in samenwerking met Fontys gefaciliteerd door het Koning Willem I College, waarbij er gedurende anderhalf jaar één dag per week ter beschikking wordt gesteld voor deze opleiding.
• Indien het hoogst genoten diploma een mbo niveau 4 betreft dan zal er in eerste instantie ingeschaald worden als instructeur in opleiding (schaal 7). Na het behalen van de bevoegdheid (4-jarig traject) wordt er ingeschaald in de LB-schaal. De opleiding wordt volledig gefaciliteerd vanuit het Koning Willem I College.
• Verder biedt het Koning Willem I College uitgebreide opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en kan er gerekend worden op goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een aantrekkelijke vakantieregeling en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op maandagochtend 18 juni 2018.
 
Informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer René van Uden (afdelingsdirecteur) via telefoonnummer 073-6249551.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.