Vacature Docent Wiskunde 1e of 2e graads in Hoogvliet

Onderwijs

Over Einstein Lyceum

Naam school
Einstein Lyceum
Contactpersoon
Mevr. M. Berkhout
Plaats
Hoogvliet
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
mavo, havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Het Einstein Lyceum is een openbare scholengemeenschap voor Mavo, Havo, Atheneum en Gymnasium in het hart van Hoogvliet (Rotterdam).  Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dat is te zien aan de resultaten die onze leerlingen halen en aan het team dat zich iedere dag inzet voor onze leerlingen. De afgelopen jaren heeft de school een inhoudelijke verbeterslag gemaakt, het leerlingaantal groeit en er wordt actief samengewerkt met de omliggende basisscholen.

Naast ons reguliere onderwijsprogramma bieden we uitdagende extra's aan in de pijlers World Class, Kunst en Cultuur, Sportklas en Muziek.

Op onze school vinden we het belangrijk dat we elkaar kennen. Leerlingen zijn bij ons geen nummer. Het Einstein Lyceum is een kleinschalige school, met ingang van 1 oktober 2017 telt de school 600 leerlingen.

De gemiddelde leeftijd van ons docententeam is 40 jaar. Samenwerking en intercollegiale consultatie staat centraal.  

Met het metrostation Zalmplaat naast de deur is onze school goed bereikbaar. 

Het Einstein Lyceum groeit en is op zoek naar flexibele teamplayers die iets extra's willen bieden voor onze enthousiaste en gemotiveerde leerlingen. Goede begeleiding en scholing staat hier tegenover. Ben je op zoek naar een werkplek waarin je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen? Solliciteer dan op een van onze vacatures.
 

Vacature

Functietitel
Docent Wiskunde 1e of 2e graads 
Plaatsingsdatum
16-5-2018
Met ingang van
1-08-2018
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8
Aantal uren
20
Omschrijving
Het Einstein Lyceum is op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde docent die open staat voor collegiale consultatie en het vak wiskunde samen met de collega's verder wil ontwikkelen. De vakgroep Wiskunde is zelfsturend en verantwoordelijk voor de kwaliteit. De lessen worden gegeven aan mavo, havo en vwo.

Op onze school vinden we het belangrijk dat we elkaar kennen. Leerlingen zijn bij ons geen nummer, maar dat geldt ook voor het team. Collega's staan klaar om elkaar te helpen en te ondersteunen waar nodig.  

Het Einstein Lyceum is een kleinschalige school, op dit moment zitten er 620 leerlingen op onze school, we kunnen toegroeien naar maximum 720 leerlingen. De leerlingen van de school wonen in Hoogvliet, Pernis of Albrandswaard , het Einstein Lyceum profileert zich school in de buurt. Daarnaast is het Einstein Lyceum een school waarin we veel aandacht besteden aan sport, kunst en cultuur en burgerschap.

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
1e graads of 2e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen
Het Einstein Lyceum is bij voorkeur op zoek naar een kandidaat die ervaring heeft in het lesgeven, echter kandidaten die in opleiding zijn worden ook uitgenodigd om te solliciteren. 

 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB/LC/LD
Arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden worden in overleg met de kandidaat besproken. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
De sollicitatiecommissie selecteert de brieven en nodigt kandidaten uit voor een gesprek. Het geven van een proefles kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.