Vacature Technisch onderwijsassistent NaSk in Bemmel

Onderwijs

Over Over Betuwe College Bemmel

Naam school
Over Betuwe College Bemmel
Contactpersoon
Mevr. Irma Heijenk
Plaats
Bemmel
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Over Betuwe College Bemmel
 
Het OBC Bemmel biedt leerlingen een gedegen opleiding vmbo-t, havo of vwo aan, in een school waar iedereen elkaar kent en waar zorg en aandacht voor elkaar hoog in het vaandel staan. Maar we doen meer: vanuit de veilige basis willen we voor onze leerlingen een venster op de wereld zijn, de wereld waarin zij na hun schoolloopbaan verder werken. We halen de buitenwereld de school binnen en we trekken er op uit. Dat doen we in het kader van een onderwijsprogramma dat veel aandacht besteedt aan kunst en cultuur, internationalisering, sport en bewegen, ondernemerschap en aan de exacte vakken. Onze tweetalige opleiding havo en vwo, waarin de leerlingen vanaf de eerste schooldag worden ondergedompeld in Engelstalige sferen, is bij uitstek de plek waar de buitenwereld en de school elkaar continu treffen; geheel terecht hanteert de tweetalige afdeling de slogan ‘Open up your world’.
 
OBC Bemmel kent ongeveer 1900 leerlingen verdeeld over twee gebouwen. Op de Essenpas is ons vmbo-t gehuisvest en op de Heister het havo en vwo. Om al die leerlingen hun eigen plek te geven, delen we de school op in afdelingen. Iedere afdeling heeft een eigen team en een eigen teamleider. De afdelingen zijn herkenbaar, met eigen werkkamers in het gebouw aanwezig. Leerlingen kunnen met hun vragen en problemen terecht op die werkkamers, waar ze ook weer hun docenten tegenkomen. Zo maken we kleine, vertrouwde plekken binnen de school.

Vacature

Functietitel
Technisch onderwijsassistent NaSk 
Plaatsingsdatum
16-5-2018
Met ingang van
01-08-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,3
Omschrijving
Ben jij een Tecnhisch onderwijsassistent en kun jij leerlingen enthousiasmeren? Zoek jij een uitdagende baan op een prettige en uitstekende school in Gelderland, tussen Arnhem en Nijmegen? Reageer dan op deze vacature.

Functie

Technisch onderwijsassistent NaSk (op VMBO-t)

Omvang
0,3 FTE, de arbeidsovereenkomst zal in eerste instantie worden aangegaan voor de periode van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Niveau
MBO/HBO

Ingangsdatum
Start schooljaar 2018-2019

Contact
Voor inlichtingen over de functie kun je contact opnemen met de heer P. Kerrebijn, teamleider vmbo-t , via telefoonnummer: 0481-470290. Heb jij interesse in een nieuwe stap in jouw carrière, stuur dan voor 25 mei je gemotiveerde sollicitatie via onderstaande sollicitatiebutton.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.